emekli olmak ne güzel para týkkýr týkkýr geliyo
emekli olmak ne güzel para týkkýr týkkýr geliyo
Erdoðan: Son 20 yýlda her kesimden insanýmýzýn hak ve özgürlüklerini karþýladýk. Özgüveni güçlenmiþ bir ülke olarak her alanda hedeflerimizi büyüttük.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Anýnda satarýz üç kuruþa
Þaka bir yana, zaten eskisini de yenisini de kullanýyorduk, kredi kartý, hesap, alým/satým, otomatik ödeme v.s. vardý zaten ikisinde de, ekstra bir þey yapmadýk yani sadece taþýdýk, hatta otomatik ödemelerin sadece ikisini taþýdým, gerisi eskisinde duruyor.
Þimdi ikinci maaþý da taþýyacaz, çok sýra vardý geçen bir bankada, yani ikisini toplayýnca az para deðil, niye kalsýn bu ekonomik þartlarda...
Ha, iyilik derken, valla hiç bir iyilik görmedim þimdiye kadar, kötülük de görmedim, zaten beklentilerimiz ne ki; makaslar düþük olsun, kredi kartý aidatý istemesin, telefonla arayýnca bir saat bekletmesin o kadar, baþka bi numara yok...ha bir de kendi paramý bankamatikten çekerken yok limit aþýmý diye ekstra komisyon kesmeye kalkmasýn....
Erdoðan : Dünya küçülürken biz üreterek büyüdük .
Erdoðan : Ya faiz kur enflasyon denklemine uygun kýsýtlamaya gidecektik yada istihdam odaklý yeni bir yola gidecektik . Biz tercihimizi vatandaþýmýzdan yana kullandýk .
Erdoðan : Vatandaþlarýmýzýn en düþük maliyetle Dogalgaz kullanmasýný saðlýyoruz
Erdoðan : Krizden pozitif ayrýþma stratejimizi baþarýyla uyguluyoruz .
Erdoðan : Diðer ülkelerden pozitif olarak ayrýþýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ben emekli bile olamam amk
Yaw eski sistem olsa, ihale sistemi, rekabet v.s. 20-30 bin TL olmasý lazým promosyonun 3 sene için, geçen söyledim geçen bi yerde ihale yapmýþlar promosyon 30 bin TL...
Bizim beklentiler düþtü iyice de, yüksek geliyor millete..bankalar anlaþtýlar kendi aralarýnda, üleþtiler kurum kurum semt semt, promosyonun üstüne kondular...
Cumhurbaþkaný Erdoðan:
"Ordu'da fýndýk fiyatlarýný açýkladýk, Bay Kemal rahatsýz oldu. Neymiþ, 72 lira düþünüyormuþ. Sen düþünmeye devam et." https://t.co/B84dtCsbMi
Diyecek çok fazla bir þey de kalmamýþ. Neyse sayýlý gün çabuk geçer diyelim..
Yer Ýmleri