Sayfa 687/1312 İlkİlk ... 1875876376776856866876886896977377871187 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Bu arada nüfustan bahsedildiği için ben de bilgi olsun diye insanlar pıhtıdan patır patır ölüyor dedim.
    Nedense aşı konusu açılmış.
    Benim ilk mesajımda aşı veya covid ifadeleri geçmiyor.

"Komserim bu adam Stalin'e diktatör demiş" hikayesine benzedi.
    Ya da "al kaşağıyı, gir ahıra, yarası olan gocunur" sözüne.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Sayın hkm
    Hekimliğinizden şüphe ettirecek yazılar yazıyorsunuz.

1-Bu vakte kadar aşı olmamış ve kovidin zaten bizzat kendisi ile karşılaşıp kolayca atlatmış bir bünyeye "siz de aşı olun" gibi mantıksız bir şey söylemek.. (Aşının amacı nedir? Vücuda hastalığı tanıtmaktır. Benim vücudum hastalığı zaten tanımış. Niye aşı olayım?)

2-"Ameliyatta maskesiz bir cerrahın konuşurken ağızından çıkacak tükürük taneciklerinin açık yaraya düşerek hastayı enfekte edebileğini, ameliyatlarda bu yüzden maske takıldığını" bilmemek..

Bu iki maddede belirttiğim sözleriniz akıl işi değil, hekim işi asla değil.

Ben kahvehanedeki arkadaşları üzerinde amatör gözlemler yapıp kendince sonuçlara ulaşan biri değilim.
    Covid süreci boyunca sıkça bilgi alışverişi yaptığım iki tane uzman doktor arkadaşım var. Biri cerrah.

Hekimliğiniz hakkında daha fazla yorum yapıp kalp kırmak istemiyorum.
    Lütfen iddialaşmaya dönmesin.
    Bu yukarıda yazdığım iki maddeyi bilmediğinizi değil de, iyi niyetle insanları aşıya teşvik etmek amacıyla farklı yorumladığınızı varsayalım.
    Bu yazdıklarınızda yanlış çok ama size saygımdan uzatmak istiyorum,sadece ameliyat ekibi dışı personelde mi ameliyat yerine tükrük saçıyor,ameliyat yeri ile alakalı olsun olmasın ameliyathaneye maskesiz kimse giremez.İlk yazdığınız konu ile alakalı yazdığım bir şey yok ki elbet covid geçirenin aşı olmasına gerek yok onu da anlamadım ben sizin covid geçirdiğinizi nerden bileyim. ya neyse.Neyse konuyu kapatalım karar sizin.

Siz salgınların tarihini bir inceleyin,hava yolu ile bulaşan hangi hastalığın salgınında maske kullanılmamış,o doktor arkadaşlarınıza bence bunu sorun.

Bu salgının başında tüm yoğun bakımlar doldu.Haftada bir doktor veya sağlıkçı arkadaşımızı kaybediyorduk.Sonra aşı geldi,sağlıkçı ölümleri bıçak gibi kesildi,yoğun bakımlar maske ve aşıdan sonra boşalmaya başladı.Bu esnada çok sıkıntılar yaşandı sağlıkçılar çok yıprandı.Bu konuda maske ve aşı karşıtı sağlıkçı olmayan arkadaşlara bir şey demiyorum,onlar konuya tam vakıf olmadığından yanılabilirler,ama sağlıkçılara çok kızıyorum,el insaf solunum yolu ile bulaşan bir hastalıkta maske gereksizdir denir mi,bu tüm salgın tarihini inkar edecek kadar büyük bir cehalet.Aşı konusu ise ne diyeyim işte en basit ampirik gözlemi ben yazdım,aşı gelene kadar sağlıkçı ölümlerine bakın aşıdan sonrakilerine bakın ondan sonra isterseniz aşı faydalı dersiniz ister gereksiz dersiniz o sizin seçiminiz.

7. Bu arada ben de 2 sinovac, 3 de biontech olmak üzere 5 aşılıyım. Tekrar yaptırayım mı diye arada düşünüyorum ama sanırım yaptırmayacağım.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu salgının başında tüm yoğun bakımlar doldu.Haftada bir doktor veya sağlıkçı arkadaşımızı kaybediyorduk.Sonra aşı geldi,sağlıkçı ölümleri bıçak gibi kesildi,yoğun bakımlar maske ve aşıdan sonra boşalmaya başladı.Bu esnada çok sıkıntılar yaşandı sağlıkçılar çok yıprandı.Bu konuda maske ve aşı karşıtı sağlıkçı olmayan arkadaşlara bir şey demiyorum,onlar konuya tam vakıf olmadığından yanılabilirler,ama sağlıkçılara çok kızıyorum,el insaf solunum yolu ile bulaşan bir hastalıkta maske gereksizdir denir mi,bu tüm salgın tarihini inkar edecek kadar büyük bir cehalet.Aşı konusu ise ne diyeyim işte en basit ampirik gözlemi ben yazdım,aşı gelene kadar sağlıkçı ölümlerine bakın aşıdan sonrakilerine bakın ondan sonra isterseniz aşı faydalı dersiniz ister gereksiz dersiniz o sizin seçiminiz.
    Boşa yoruyorsun kendini hocam... he he yes aynen öyleymiş demek yeterli bunlara

Sayfa 687/1312 İlkİlk ... 1875876376776856866876886896977377871187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •