Sayfa 775/1003 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop XLII

1. günlükte b100 dolar bazlı eski zirvesine göre ucuz tl bazlı zirve ye yakın dolarla gelip alan olur mu acep

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : ATAHAN; 02-08-2022 saat: 13:13.

2. Akşam pazarı ucuzluğu yabcaklar sanırsam galiba
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Her gün akşam ucuzluğu var diye ,bekliyoruz ama olmuyor.Tezgahta ürün kalmayınca eve boş dönüyoruz...Oysa ki akşam pazarı haftada bir gün oluyor...

Mesela çarşamba-yarın ;akşam pazarı formasyonu beklerim.Bizim mahalle-semt pazarı çarşamba günü...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Her gün akşam ucuzluğu var diye ,bekliyoruz ama olmuyor.Tezgahta ürün kalmayınca eve boş dönüyoruz...Oysa ki akşam pazarı haftada bir gün oluyor...

Mesela çarşamba-yarın ;akşam pazarı formasyonu beklerim.Bizim mahalle-semt pazarı çarşamba günü...
    Kredili mal taşımada geçen hafta patlama olmuş haberleri vardı, bu hafta durum nedir bilmiyorum ama çarşamba kredililerin kapanma günü olduğundan gerçekleşme olasılığı bence de yüksek,

SPOT,

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    günaydın dayuuu...

https://tr.wikipedia.org/wiki/Germiy...1_Beyli%C4%9Fi

bizde bir laf vardır :

böyle ÇOK ZALIM, KATI, HAKSIZ yere GARİBE, GUREBAYA ZULUM EDEN'e

GERMİYAN OĞLUMUSUN... ? deriz.
    Zevahiri yi balkonda çay içerken öldürmüşler , git yasını tut ama yeri burası değil

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Kredili mal taşımada geçen hafta patlama olmuş haberleri vardı, bu hafta durum nedir bilmiyorum ama çarşamba kredililerin kapanma günü olduğundan gerçekleşme olasılığı bence de yüksek,

SPOT,
    Endeks uçmuyorsa , Garanti yatırım sürekli alımda , bunu normal gören var mı ?

ya 15:00'a kadar aidatların yatmasını bekliyor, yukarı sürmeye devam edecek. ya da aşağıya salacağız. ben sayın bigshort'un tayvan ile alakalı paylaşımlarını önemsiyorum. tiye alınacak bir olay değil. benzeri çok şeyde zamanında elimize verdiler long yakalandık.

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Endeks uçmuyorsa , Garanti yatırım sürekli alımda , bunu normal gören var mı ?
    Garanti Yatırım sürekli alımda görünüyor evet, aslında tam doğrusu; güne sürekli alıcı tarafında başlar, gün sonuna kadar alıcı geldikçe kapanır ve satıcı tarafında günü tamamlar, alıcı gelmezse de aldığı malı taşır, yani her gün trade yapmaya çalışır,

Sayfa 775/1003 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •