Bofanýn bazý tahtalardaki yakýn markaj satýþlarý endeksin yukarý hareketini kýsýtlýyor.
Tellioðullarýndan veya seferoðullarýndan destek gelmezmi![]()
Ben bu görüþe katýlamýyorum daha önce de HALKB için 13 dolardan 0.75 dolara düþtü demiþtiniz uzun vadeli yatýrým adýna o zaman da sizin gibi teknik analizciden beklenmeyen bir yorum demiþtim þimdi 0.28 dolar oldu. Ýçeride neler olduðunu hiç bilmiyoruz dilek havuzuna para atmak gibi.
Onun yerine daha önce bahsettiðimiz hisselerde ralli beklemeyi tercih ederim. Ayrýca o dönemlerde USDTRY için 200 haftalýk DEMA sýna gelmesini de beklerim þu an 12.77, regresyon eðimini bozmazsa ayýk bazda 0.35 artýþla yaklaþýk 4.2 yani 22 lira civarlarýna düþeceðini tahmin ediyorum. Düþme derken çýktýðý yerden düþecek anlamýnda. Þöyle ki eðer bu son aylýk ortalamalardaki aralarýndaki oran da devam ederse 31 liralarý görmüþ olan kurun 22 liraya gerilemesinden bahsediyorum.
Bu tahminlerle ilerlediðim için zaten bitmiþ olan hisseleri shortlamayý düþünmüyorum 3000 üzerinde belki kýsmi hedge için shortlama yapabilirim. Sn.Baþkara'nýn paylaþtýðý gibi dolar bazlý yukarý kýrýlým bekliyorum asýl o olmadan yani dümdüz dolar alan adamý geçemeden hatta birçok yer 3-5 arasý faiz de veriyor, neden borsaya yatýrým yaptýk o zaman diye düþünürüm.
Halkbnak 4 yýldýr bulaþmadým..al-sat yok ,elimde de yok...Demiþ olabilirim.
ama hala ayný kanaatteyim UZUN VADE bence halkbnk-vakýfbnk uygundur..Hükümet gittiðinde,davasý da sonuçlanýr (akp ye dayak için elde tutuluyor)
buralarda olmayacaktýr.
UZUN VADENÝN ALTINI YÝNE ÇÝZERÝM...hükümet deðiþsin özellikle vakvakýn TAVAN SERÝSÝ BAÞLAR..ZATEN %90 I VAKIFMENKULDE..%10 SERBEST.
YÖNETÝM VE düþük faiz iþi bitsin,IMF olsun(imf kamu bankalarýnýn rehabilitesine çok önem verir)
mesela kardemird 2000 li yýllarda batýyordu,FÝYATI en diplerdeydi....KAMU BATMAZ..SADECE VERGÝLERLE AÞILANIR. SONUÇ ORTADA..
ama hükümet deðiþmezse aynen sürünmeye devam....Pehlivan her ky.yý yere serer..Bankayý serdiði gibi.![]()
Ýnenlerin binenlerin olduðu duraktayýz. Bakalým kim aðýr basacak.
Yer Ýmleri