Sayfa 192/751 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    başlıktaki yazıların evveliyatını bilmiyorum, o sebeple daha önce konuşulduysa kusura bakmayin.

gün öncesi ve gün içi piyasalardaki fiyatların pek bir anlamı yok. blok emir de girmiş olabilir. anlam çıkarmaya çalışmak gereksiz bir çaba. 2500lira gaz maliyetiniz oldugu halde, 1500liralik saat diliminde de calisabilirsiniz
    Ben konunun detayına hakim değilim, burada yazılanlardan öğreniyorum yavaş yavaş. Bunu bilmiyordum, teşekkürler.

2. 8,21-8,11 ordan kaldır 8,29 …. Endeks giderken izle ama elin değmesin😂😂

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Al sat tahtaya can ver )) 1 aydır trade den iyi verdi... Bu tahtacı o kadar predictable ki, yaptığın 10 işlemden 1 - 2 kez anca terse düşürüyor.. Tahtayı bilip trade edenler için basarı oranı çok yuksek.
    Seviyorummm.
    Bir daha söylee😂

4.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    başlıktaki yazıların evveliyatını bilmiyorum, o sebeple daha önce konuşulduysa kusura bakmayin.

gün öncesi ve gün içi piyasalardaki fiyatların pek bir anlamı yok. blok emir de girmiş olabilir. anlam çıkarmaya çalışmak gereksiz bir çaba. 2500lira gaz maliyetiniz oldugu halde, 1500liralik saat diliminde de calisabilirsiniz
    Bizim hoşaf almanlar, 7 temmuz dan beri santrali düzgün çalıştırmıyor. Erzin bize göre değişen şartları kabul etmiş gözüküyor… Avanslar için temmuz- ağustos son demişlerdi ama bakalım. Şartlar ne zaman eskiye yakınsayacak

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    8,21-8,11 ordan kaldır 8,29 …. Endeks giderken izle ama elin değmesin😂😂
    Üçüncü tur.
    Tavan istiyoruzzzz.
    Hemen istiyoruzzz.
    Acht acht acht

6.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku

Kullanılan turbinler buyuk ölçekli turbinler yok öyle bir saat iyi fiyat yakaladım çalışayım, diğer bir saat durayımm...

Aslında bu buyuk ölçekli turbinler surekli dur kalk a çok musait degil...

Turkiye elektrik piyasındaki fiyatlamaya göre daha kolay dur kalk yapacagın 1 mw lık gaz motorları kullanmak daha nantıklı..

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    8,21-8,11 ordan kaldır 8,29 …. Endeks giderken izle ama elin değmesin����
    Sn. thinktt'nin daha önceden sorduğu "tahtayı siz yapıyor olabilir misiniz" sorusunu ben de sormak istiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Sn. thinktt'nin daha önceden sorduğu "tahtayı siz yapıyor olabilir misiniz" sorusunu ben de sormak istiyorum
    Hemde cep telefonundan yapıyorum 😂😂 THY tahtasını yapmaktan vakit buldukça, burayı hallediyorum

Sayfa 192/751 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •