Sayfa 201/751 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Şimdi önemli soru şu; santralin bu şekil çalışacağını farz edelim, sizce iki bilanço dönemi arası Turco, xtumy- xelekt endekslerini yenebilir mi… çokomelli soru
    Bence petrol fiyatına bakar. Son haftalarda petrol aşağı doğalgaz yukarı oldu. Tam tersi olup da doğalgaz aşağı petrol yukarı olursa ikisi de Turcas'a yarar. Emtia fiyatları kimbilir ne olur, ama şirketin ne yaptığından çok emtia fiyatlarının nereye gideceği kısa vadede etkili olur diye düşünüyorum.

2. Xelekt i bence zor döver. Bir de trcas ı, elektrik endeksinden öte petrol tarafı ile kıyaslıyorum..

Xelekt endeksinde Üreticiler de, dağıtıcılar perakendiciler var solarcı da solar epc yapan da var, dogalgazcılar da ama trcas yok)) .

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Şimdi önemli soru şu; santralin bu şekil çalışacağını farz edelim, sizce iki bilanço dönemi arası Turco, xtumy- xelekt endekslerini yenebilir mi… çokomelli soru

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Xelekt i bence zor döver. Bir de trcas ı, elektrik endeksinden öte petrol tarafı ile kıyaslıyorum..

Xelekt endeksinde Üreticiler de, dağıtıcılar perakendiciler var solarcı da solar epc yapan da var, dogalgazcılar da ama trcas yok)) .
    Sayımlaması kolay diye ben hep elektrik üretim tarafından hareket ediyorum. Daha sade bilançoya sahip santral tarafı..

Shell tarafıda 6-7 milyar dolar ciro yapsa, en dipte %1 kâr etmeli bence.

4. salına salına yine aşağı veriyorlar.
    Dün Hakan Peker dinlemiştim nostalji niyetine ama başıma gelince bende alta alışları koydum. Salına salına verirler belki.

5. Tüm bistte böyle tahtacı bulunmaz, trade de en zor şey öngörmek, tahmin etmek spec in yapacagını.. Burada a piece of cake))

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Tüm bistte böyle tahtacı bulunmaz, trade de en zor şey öngörmek, tahmin etmek spec in yapacagını.. Burada a piece of cake))
    Hemen hemen tüm hisseler 2 haftadır uçarken, biz yerimizde saydık. Ak enerji- zoren tavan

Süper bir gündü.
    Oğlum 8.37 dediğinden en çok ordan verdim.
    İki tur attım.
    Gördüğünüz gibi olayın üretimle alakası yok.
    Üretmedende gidiyo😂
    Tombiş ne derse o.
    Sayın thinkt kızacak yine bana😂😂

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Süper bir gündü.
    Oğlum 8.37 dediğinden en çok ordan verdim.
    İki tur attım.
    Gördüğünüz gibi olayın üretimle alakası yok.
    Üretmedende gidiyo😂
    Tombiş ne derse o.
    Sayın thinkt kızacak yine bana😂😂
    Onun yerine endekse ayak uydursa ve tarihi zirvelere gitse; bizde yerimizde kâr üzerinde otursak

Sayfa 201/751 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •