Sayfa 841/1003 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Viop XLII

1. Acaba pala emmi yarın hanki şirketleri alarak gapısını kapatacak ona kafa yoralım bağri,
    Spot artı gaplı açılış kesinleşti, yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

298.325 short

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Acaba pala emmi yarın hanki şirketleri alarak gapısını kapatacak ona kafa yoralım bağri,
    Spot artı gaplı açılış kesinleşti, yabcak bişii yok
    Gapli acilislari sevmiyorum Bozkurt abi. Gozu hep o gapte oluyor piyasanin dolacak dolacak diye.

4. Arac alma planlari yapan varsa acele etsin ikinci elde gevsemeler varken hazir. Otv indirimini taca atti Bakan Nebati

5. Tek umudumuz cinliler

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hiç bir şey yapmasın yeni yönetim, sap gibi dursunlar, o bile bu durumdan daha iyidir. ekonomi de, ülke genel olarak da bu günden daha iyi durumda olur.
    8 Kasim instagram istifasindan sonraki 3 gun VIOP %10 artti dolar %10 dusmustu bos koltuk varken KCHOL tavanda milyonlarca lot bekliyordu sevincten gozlerim dolmustu. Ne guzel gunlerdi.

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Gapli acilislari sevmiyorum Bozkurt abi. Gozu hep o gapte oluyor piyasanin dolacak dolacak diye.
    Yabcak bişii yok, her zaman sevdiğin yemek menüde olmuyor, bazan sevmediğin tabağı önüne koyuyorlar. Bende genelde akşam pazarı ucuzluğunu severim emme bugünlerde hep zamlı tarifeden akşam pazarı oluy
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yakaladı iblis bir şeyleri. Yakında çıkar kokusu
    çağrı topikten anlasana çoğu şort bir kısım flat badem spor long
    dün uçak indimi , savaş uçakları tayvana yöneldi derken o haberle bile ek şort yaptırdılar.
    3-5 günlük mazot yaptı badem spor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 841/1003 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •