Sayfa 979/993 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Maaşı taşıyacaktık, promosyon davası, ilk gittiğimizde banka çalışanları iş yavaşlatma eylemi yapıyorlardı, dedim kaçayım iyisi mi, şimdi pankart mankart da açarlar, biber gazı da hiç çekilmez bu sıcakta...

İkinci sefer gittiğimde de, emekli tayfası genel taarruza kalkmıştı, nasıl tarif edeyim, bi film vardı Brad Pitt abimizin, zombili, orada İsrail sahnesi vardı, zombiler İsrail'de şehrin etrafında kurulmuş yüksek güvenlik duvarını, birbirlerinin üstüne basarak aşıyorlardı, onun gibiydi...neredeyse...kaçtım hemen tabi..

Şak 'meşaz' geldi aynı banka, 5000 i 7000 yaptık diye....Tey Allahım şimdi ben iki gün uyuzlanmakla ekstra 2000 TL kara mı geçmiş oldum, yoksam ilkinde misal Pt günü taşısaydım 5000 den, bugün 7000 olunca aradaki farkı verecekler miydi?

Neyse bugün de uyuzlanalım, çok sıcak, yarın sabah erken gidelim bakalım...7+7...14 az para mı, ufaklığa aldığım cebi beleşe getirmiş olurum en azından
    Aşil abi işi biliyorsunuz bankanın kafayı kıstırmışsınız ne diyim

otomatik ödeme talimatı verip 500 ü de kapın.

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Nancy Pelosi, Güney Kore'de: "Kuzey Kore'yi nükleer silahlardan arındıracağız"

https://www.indyturk.com/node/538676...a%C4%9F%C4%B1z

biri şu avradı durdursun ortalığı birbirine kattı yada sonraki ziyaret yeri için Tavşanlı'yı önersinler gerisini Reha abi halleder
    Arındırır....atar hepsini ABD ye doğru kullanır, dolayısıyla atmış arınmış olur...dinsizin hakkından imansız gelirmiş, kışkırtsınlar biraz daha....

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aşil abi işi biliyorsunuz bankanın kafayı kıstırmışsınız ne diyim

otomatik ödeme talimatı verip 500 ü de kapın.
    Yaw zaten iki bankaya dağıldı şu an otomatik ödemeler, üçüncüyü şaapmayalım

Acaba diyorum bi hafta 10 gün daha beklesek 10 bin derler mi

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yaw zaten iki bankaya dağıldı şu an otomatik ödemeler, üçüncüyü şaapmayalım

Acaba diyorum bi hafta 10 gün daha beklesek 10 bin derler mi
    bizim MB 18 sınırına dayadı robotu bi önem atfediliyo

geç kalırsanız dolar bazında zarar edebilirsiniz mi acaba ?

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

Sineğin yağını çıkaralım, sonra yağı damıtıp esans elde edelim diyorsunuz...yani hazır 65 bin kredi diyorlar gel al hemen, faizi de görece düşük, onda bile şaapmadım, uğraştığına değmez...

E tabi para dağıtıyorlar beleş, onu da gidip almamak olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

18 önemli demek ki. Reşit olunca iş değişiyor galiba. Basına buyruk olur vb..

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    18 önemli demek ki. Reşit olunca iş değişiyor galiba. Basına buyruk olur vb..
    Sn. Nebati ye ahbr yayınında zarf gelmiş diolla ne vardı acaba içinde Egeduk ustadım seyrettiyse aydınlatır bizi kaçırmaz o birinci kanalı

8. Kardeşim söyledi. Fabrika da çalışan Suriyelileri İçişleri bakanlığından arayıp vatandaşlık verelim diyorlarmiş vay arkadaş sicip bırakacaklar bunlar.

Sayfa 979/993 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •