ASELSAN yabancı oranı 3 Ağustos 2022 % 24,72. 2 Ağustos 2022 % 24,18.
Fark % 0,54. Hisse kapanış fiyatı: 23,20 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Şirketin 2022 yılı 2. Çeyrek Finansal Sonuçları 11.08.2022 Perşembe günü KAP'ta yayınlanacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..
hayırlı cumalar bol kazançlar aselsan 23.68 üzeri kapanış yapmalı yükselişten söz edebilmek için 23.68 gecilmeli 2017 yılı temel analizine göre 25 tl ederi vardı şu anda bana göre 3 ila 3,5 katı fiyatlarda olmalıydı bir şey çok baskılanırsa eninde sonunda sert bir sıçrama yapar yıl sonu beklentim en az 32 li rakamlar yıl sonu bilançosu önemli logoritmik grafige bakınca diplerdeyiz ikili dipte yapılmış gözüküyor şirket ortalama 4 yıl arayla bedelsiz bölünme yapmış en son 2020 bedelsiz beklentim yok şu an için yapmaması daha iyi olur fiyat zaten düşük yapıpta fiyatı dahada aşagı düşürmeleri çok ta mantıklı değil 2. çeyrek bilançosunun çok iyi gelmemesi pek önemli değil aselsanın yıl sonu bilançosu daha kuvvetli gelir herkese iyi günler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ŞAHSİ GÖRÜŞLERİM BENİ BAĞLAR...
ASELSAN yabancı oranı 3 Ağustos 2022 % 24,72. 4 Ağustos 2022 % 24,63.
Fark % -0,09. Hisse kapanış fiyatı: 23,38 TL (Kaynak İş Yatırım).
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yer İmleri