Sayfa 177/674 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Star@1 Yazıyı Oku
    Tebrikler sn.abartin.
    aselsan bugun sizin tespitiniz yönünde iyi bir çıkış yaptı. Umarım devamı gelir.
    Öğrenmek maksatlı soruyorum
    Bu hissiyat nasıl oluştu.? Hangi analiz yönetimini kullanıyorsunuz. Aydınlatırsanız memnun olurum.

Şahsi fikirlerimdir beni bağlar.
    Dayanağım Tamamen teknik analizdir....Aselsan analizi en zor Bist30 hissesidir...Son 2-3 yıldan beri bir çok üstad dahil herkesi ters köşeye yatırdı..........Üzerine büyük bir baskı kurup çok geçiktirilmiş olsa bile 2022 de iyi bir çıkış ve iyi bir yıl sonu kapanış yapmasını bekliyorum...

Bir çok uzman 2030 yılı hisseleri ile ilgili Sasa, Eregli vs gibi bir kaç hisse üzerinde yorum yapiyorlar......Benim beklentim ise 2030 yılı hissesinin açık ara Aselsan olacağı yönündedir...Ama tahtada bir şeyler döndüğü kesindir...Ya Varlık Fonu Yabancıların hisseden çıkmaya zorluyor yada tahta sahipleri uzun vadeli yeni büyük bir yükseliş trendin hazırlıklarını yapiyorlar.....Bu sürecin bitmesinin çok yakın olduğu olduğu kanısındayım....

2. 23-23.20 aralığı geçilmeden temkinli olunmalıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Grafiklerde yanlış anlaşılma olmasın, ilk grafik Mayıs ayının 13 te 108. sayfadaki grafik o zaman mavi trend 21.72 ye denk geliyordu.
    Şuan o trend 22 tl civarı buranın altında HAFTALIK kapanışlar iyi olmaz.

Bu şekilde

Bayram sonrası iki işlem gününde mavi trend altında kapanış yaptırdılar ama iki işlem gününü 1 haftaya mal etmek olmaz.
    Onun harici mavi trend altı haftalık kapanış olmadı.Şu an mavi trend 22.26 seviyesinde.

4. Günlük görüntüde 2.kanala girdi kanal ortası kesikli çizgi 23.64 gibi takip edilebilir.

5. Endeksin etkisiyle olabilirmi?yarın gene mala sarmasa bari

6. Bundan sonra tahtacı korksun yatırımcı değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Frost3577 Yazıyı Oku
    Endeksin etkisiyle olabilirmi?yarın gene mala sarmasa bari
    Bofa bugün alıcıydı. Kritik bir seviyede hisse şu an. Endeks de dirence geldi. Bofa yarın bunu bahane edip satış tarafına geçmezse güzel bir ivme ve yukarı marj potansiyeli var.
    1.30 dolarda süründürüyorlar. Yazık.

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku

Bir çok uzman 2030 yılı hisseleri ile ilgili Sasa, Eregli vs gibi bir kaç hisse üzerinde yorum yapiyorlar......Benim beklentim ise 2030 yılı hissesinin açık ara Aselsan olacağı yönündedir...Ama tahtada bir şeyler döndüğü kesindir...Ya Varlık Fonu Yabancıların hisseden çıkmaya zorluyor yada tahta sahipleri uzun vadeli yeni büyük bir yükseliş trendin hazırlıklarını yapiyorlar.....Bu sürecin bitmesinin çok yakın olduğu olduğu kanısındayım....
    Bu baslikta daha once defalarca 2030 larda hissesinin acik ara, Turkiye nin ilk 500 de 1.sira ve Bist100 de piyasa degerinin en yuksek sirketin Aselsan olmasini bekliyorum demistim. Bunun gerekce ve kaynaklarinida ozetlemistim.

Kisaca bir iki ornek vereyim. 2-3 yil sonra sadece Uzun menzinli HSS olan Siperin yurt disina yapilacak bir satis sozlesmesinin tutari en az 1 milyar dolar olacaktir. Su anda aktif olan orta ve Alcak Menzilli HSS saymiyorum bile...,Yuksek yorungeli Bir uydu satis sozlesmesinin degeri 500 milyon dolar civaridir. Aselsan bu teknolojik seviye ye cok yaklasmistir. Siper hss ler gelecek yil satis ve aktif kullanimia hazir duzeye geliyor. ..Yine 2023 yilinda MR, Tomografi gibi bazi medikal cihaz projeler kullanim ve satisa hazir hale geliyor.

Bu sirkete uzun vadeli ortak olmak isteyen yatirimcinin Aselsan ana sayfasinda biraz arastirma yapmasini onemli tavsiye ediyorum.

Sayfa 177/674 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •