Sayfa 912/1003 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bugun inanılmaz hacimli bir vob kontratı oldu.

Günün kapanışını bakınca, pek geri dönüş veya yavaşlama emaresi değil, yukarı doğru hızlanma emaresi olma ihtimali çok yüksek.

Cord arkadaşlar çok dikkat etsin.

Hektas corttan 20 bini masada bıraktık ki +6 iken cort yapmıştım ve bugün stopa uydum kısaca dönse veya dursa bugün durması dönmesi gerekirdi.

Bundan sonra kimseye alma kapanma açılma fırsatı vermeden soluksuz haftalar olabilir.

Ky yi Ereğli sasa hektas doldurdular. Bunlar az eşlik edebilir artık. Banka alana aptal gözüyle bakıldı senelerce bunlar yürüyebilir.

Düşüncelerim bu şekilde doğru yanlış olabilir.

2. Çağrı abi ben sana bugün dedim şort açtığın an fışkırttırır bu diye, bugün senden başka şort açan yoktu topikte, kendin kaşındın
    Sök şort tuşunu, bi işe yaramıyor, kim icat ettiyse külliyen zarar, sigarada zararlı ama içiyoruz işte
    Hamdım Piştim Yandım

3. Abicim çok basit eğer 70 altında kalp tekrar 70 görmese o hacimle inerdi nere inecekse.

70 gördüğü anda kapattım, stop yazili idi, 10 kontratı 71 de kapatabildi mal nasıl gidiyorsa kademeler de boş. Iyi ki tek ceton atmışız dedim.

Binlerce kontrat oynayan abeylerim var Allah yardım etsin
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çağrı abi ben sana bugün dedim şort açtığın an fışkırttırır bu diye, bugün senden başka şort açan yoktu topikte, kendin kaşındın
    Sök şort tuşunu, bi işe yaramıyor, kim icat ettiyse külliyen zarar, sigarada zararlı ama içiyoruz işte

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim çok basit eğer 70 altında kalp tekrar 70 görmese o hacimle inerdi nere inecekse.

70 gördüğü anda kapattım, stop yazili idi, 10 kontratı 71 de kapatabildi mal nasıl gidiyorsa kademeler de boş. Iyi ki tek ceton atmışız dedim.

Binlerce kontrat oynayan abeylerim var Allah yardım etsin

bahse geçen fiyat (70 TL-71 TL )hangi ürünün fiYatı sayın Çağrı bey ?
    Ben de 3 şirketde açığa satış deniyorum arasıra 2 şirketimiz uyuşuyor biri hariç ama 4. olsaydı sizin diğeri olurdu.

y.t.d.

5. Ulkenin milli havayollarini shortlamanin cezasini cekip stopladim 58.20 den , kendimi vatan haini gibi hissediyordum artik rahatladim. Ustune de varlik fonu hisselerinden tcell longladim kendimi affettirmek icin.

6. 2970 sn. Pisyedili

Ben açığa satış işini kapattım bugünlük. Pazartesi bakarız. Genelde açık pozları ve endeks pozları haftasonu taşımıyorum. Çok inanmadı isem geceye de taşımıyorum.

Geceye poz taşıma nedeniyle de battım. Batmadigim şekil yok zaten çok battım ama bi şekilde de kazanıyoruz enteresan bi durum.
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    bahse geçen fiyat (70 TL-71 TL )hangi ürünün fiYatı sayın Çağrı bey ?
    Ben de 3 şirketde açığa satış deniyorum arasıra 2 şirketimiz uyuşuyor biri hariç ama 4. olsaydı sizin diğeri olurdu.

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Ulkenin milli havayollarini shortlamanin cezasini cekip stopladim 58.20 den , kendimi vatan haini gibi hissediyordum artik rahatladim. Ustune de varlik fonu hisselerinden tcell longladim kendimi affettirmek icin.
    Ben de birkez milli havayolunu şortladım. O günden beri uçağa binmiyorum neme lazım.

soran olursa uçak korkum var diyorum ama sebebini söylemiyorum.

y.t.d

8.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Ulkenin milli havayollarini shortlamanin cezasini cekip stopladim 58.20 den , kendimi vatan haini gibi hissediyordum artik rahatladim. Ustune de varlik fonu hisselerinden tcell longladim kendimi affettirmek icin.
    London abi Thyao da işlem yapmak tehlikeli abi

Valla bende poz yokken thyao da kendimi senin yerine koyuyorum yemin ediyorum psikoloji bozar

3 günde yüzde 12 yaptı galiba

Birde yüklü oynuyorsun kar zarar feci oluyor attığın resimden gördüğüm

Sayfa 912/1003 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •