Sayfa 826/1122 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Beyaz yakadan bi bok olmaz. Amip kadar tek hücreli kadar beyni olan adamlar ülkenin içinden geçti beyaz yaka daha şeyini doğrultacak.

Malesef tam bir beyaz yaka idim beyaz yakalı tek hücreliye dönüşme aşamasındayım artık ben de Trump gibi 7 ileri hiç geri yok modunu açtım...

Bir asgari ücretlinin kazandığı gelirin yıllık 60000 doların faiz getirisi olduğu ülkede beni kimse mavi veya beyaz yakalı bir çalışan yapamaz.alırım çocukları okuldan gerekirse giderim köyüme açlıkdan öleceksemde köyümde ölürüm.

y.t.d

Turkey risks being hit by secondary Western sanctions if this deal delivers what it says on the box. RTE might think he will getting Russian cash to win the election but It risks a U.S. response which will make the Zarrab case look like a kindergarten spat.

Timothy Ash
    @tashecon

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bir asgari ücretlinin kazandığı gelirin yıllık 60000 doların faiz getirisi olduğu ülkede beni kimse mavi veya beyaz yakalı bir çalışan yapamaz.alırım çocukları okuldan gerekirse giderim köyüme açlıkdan öleceksemde köyümde ölürüm.

y.t.d
    köy deyip geçmemek lazım https://twitter.com/fatihaltayli/sta...vcJFVh3Sw&s=19

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku

y.t.d
    Heh heh ben de öyle yaptım çoluğu çocuğ aldım Haymanaya yerleştim

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Heh heh ben de öyle yaptım çoluğu çocuğ aldım Haymanaya yerleştim
    zaten yazılarınızdan fikirsel olarak size çok yakın olduğumu hissediyorum.Siz benim düşündüğümü hayata geçirmişsiniz .başarmışsınız.bu saatden sonra idolüm sizsiniz.

y.t.d

6. TL nin çok kısa bir sürede 3.5 tan 18 e geldiği bir zaman diliminde euro gelirle cenneti hissetmek...

Biz vatanımızın değerini bilememişiz.

Keşke dönmeselerde cenneti birlikte yaşasak...

https://twitter.com/i/status/1555893082087907329
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    TL nin çok kısa bir sürede 3.5 tan 18 e geldiği bir zaman diliminde euro gelirle cenneti hissetmek...

Biz vatanımızın değerini bilememişiz.

Keşke dönmeselerde cenneti birlikte yaşasak...

https://twitter.com/i/status/1555893082087907329
    Bunlar tam Sazan.!!!!
    Saldım çayıra tipler.!!!
    Cehennemi cennet sanıyorlar.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    zaten traktör fiyatlarıda o lüx arabaları aratmıyor
    hayat köydede çok pahalı enflasyon heryerde

y.t.d.

Sayfa 826/1122 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz