Sayfa 576/2495 İlkİlk ... 7647652656657457557657757858662667610761576 ... SonSon
Arama sonucu : 19958 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Bilgehan BİLGE
    @OpDrBilgehan
    ·
    5s
    Aşı sonrası gelişen "hafıza zafiyeti." ile ilgili olarak.
    Bu klinik tablo "tanımlanmamış bir demans" mı?
    Yoksa sadece "dikkat dağınıklığı" mı?
    Bu konuda tartışma devam ediyor.
    Kafein ve nikotinden zengin diyet ve ayrıca Magnezyum ve çinko takviyesi öneriliyor.

2. SİRKECİ İMPAROTORU
    @cetinlimonboy
    ·
    15s
    I helped NASA fake moon landing; Stanley Kubrick admits. AMERİKA ���� lı yönetmen STANLEY KUBRİCK ,AYA İNMEDİLER.Filmi bana çektirdiler.çoçukları kandırdık,suçluyum,alkola verdim kendimi suçluluktan.Bize öğretilen her şey YALAN ��

3. Uyandırma Servisi
    @uyanhadi_
    ·
    12s
    🇩🇪Almanya'da benzin ve motorin fiyatları 7 ay öncesine geriledi!
    Almanya'da gerileyebilmesi için, Türkiye'de gerilememesi gerekiyor.

4. Ramazan Kurtoğlu
    @KurtogluKagan
    ·
    22s
    Türkiye 1838 Baltalimanı A.dan beri Kıblesi City of London olan yerli kimliği olmayan Enderuni kökenli paranın %65ini konrol eden 500 bin eksantrik bir burjuvazi tarafından FAİZ-DÖVİZ-BORSA-İTHALAT dört köşe bir sistemle yağmalanıyor.Bu sistem yıkılmadan Türk Milleti kalkınamaz.

5. Prof. Dr. Esin Şenol: "Salgına sahip çıkın. Aşı politikalarına sahip çıkın."
    2 gündür defalarca paylaşıldı. Aşı konusunda feci yaş tahtaya bastım.

6. Amerikan CBS News'e göre Ukrayna'ya akan silahların %70'i oligarkların eline geçiyormuş.

Oranı abartmışlar ama Ukrayna'ya verilen silahların yakın gelecekte Suriye'den Yemen'e, Kuzey Irak'tan Balkanlar'a her yerde mantar gibi türeyeceği kesin. Bu işlerin kanunu budur.
    Balkanlar patlayabilir. Arnavut Milliyetçiligi üzerinden gideceklerdir.

7. Cemil Barlas
    @secondvirus
    ·
    12s
    mrna sıvılarının vücudumuza virüste bulunan bir “spike protein”i ürettirdiğini zannediyordum.. meğer ürettirdikleri şey virüste olmayan ve parçalanmayan başka bir proteinmiş..
    @HalukVAHABOLU
    sayesinde öğrendim..

8. Biyolog Turan
    @Prof2runBio
    ·
    10s
    İnsan DNA'sı "aşılama" ile kalıcı olarak değiştirildi ve bununla ilişkili sorunlar birkaç yıl içinde kaçınılmaz olarak ölüme yol açacak

Önümüzdeki iki yıl içinde benzeri görülmemiş kitlesel yok oluşlar göreceğiz. İade artık mümkün değil.
    https://mobile.twitter.com/Prof2runB...89888968933376

Sayfa 576/2495 İlkİlk ... 7647652656657457557657757858662667610761576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •