Sayfa 16/1009 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 3,46 0 noktası dedik 3,35-3,10 dendi
    3,55 1 noktası dedik 3,35-3,10-2,70 dendi
    3,4910 yahu net 2 noktası hani hemde euro %2 yapmışken dibi verdim 3,10 gelsin bizde alalım dendi
    Dün dedim 3,5647 için güç topluyor diye bugün geçildi, bugünde diyorum 3,6110 hedefte ve çok gerideyiz çokkk öyle böyle değil hemde 3,5852 yi destek yapmamız lazım, artık satıcı çıkara çıkara gidecek bu ralli, aldırmadan sattıra sattıra yedire yedire sonra dikme barlarla yukarı yukarı mis gibi. Nereye baksanız direnç çizgileri ordan döner burdan döner tavukkk döner et dönerrrrrrr yanında ayran birde şalgam ohhhhhhhh
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Ha bu ortamda endeksdede longladım 126200 den cemi cihan shortken hemde dolar %1 e yakın yukardayken
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Usdtry 3,58 e neden çeker fiyatı tabiki 16,00 barının kapanışında 4 saatlik pinbar atmak için yani tuzak bar geçmiş olsun beyler iyimi yapıyor iyi yapıyor bize doları deli gibi satacak adam lazım, 3,86 da ülke batıyor siz dolar alıyorsunuz diyecek, oralarda son kefen parasıyla bile dolar shortlayacak adam lazım, 4,70 lerde lan tamam artık dolar alma zamanı geldi diyecek adam lazım :D

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Hangi teknik o ?
    U30 ve U100 günlük grafiklerine hiç baktınızmı neredeler ?
    Hani şu günlük kamalarda budaha yükselecek diyen bir teknik ben daha göremedim.
    Palanin teknigi. isin sirri orada.
    Senin benim baktigim teknik her zaman dogru calissaaydi insanlar zengin olmak icin is guclerini birakip teknikci olurdu.

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Palanin teknigi. isin sirri orada.
    Senin benim baktigim teknik her zaman dogru calissaaydi insanlar zengin olmak icin is guclerini birakip teknikci olurdu.
    Sadece teknikcilerin kazandigi tek yonlu bir oyun olur, universiteler isi gucu birakir sadece TA ogretirdi.

Gecin bunlari TA yuzyilin yalanidir.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    matriks te usd-tl , euro-tl , en iyi alıcı ziraat , en iyi satıcı halk ..... bazen vakıf ta eküriye katılıyor .....

birkaç haftadır dikkatimi çekiyor ......

akşam kapanışlar . akbnk ve ykbnk e emanet ......

turkish piyasayı bozuyor.... (yukarı doğru )

dikkatimi çekti , paylaşayım dedim !
    son 10-15 dakkadır bankalar arası döviz piyasasında ziraat ve halk yok.

turkishbank alıcı .... ( pardon Türk Ekonomi Bankası imiş)
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Sadece teknikcilerin kazandigi tek yonlu bir oyun olur, universiteler isi gucu birakir sadece TA ogretirdi.

Gecin bunlari TA yuzyilin yalanidir.
    o kadarda degil yahu...Fakat yaygin bilinen teknik analiz yontmleri insanlari avlamak icin kullaniliyor kismi dogrudur.....Ama kendi sahsi teknik yontemlerini gelistirip disiplinli bir sekilde uyup iyi kazanan nadir yatirimcilarda vardir...

8. Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 16/1009 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •