Originally Posted by Uc_kirkbes Oralar tahtacı maliyet noktası Altı zarar, Üstü kar Topla toplayabildiğin kadar Havar dostlar havar... Bu dörtlük benden pek kıymetli minikyatırımcıya gelsin Bi "kaldırrr receeeep" ini alırım artık
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Originally Posted by Uc_kirkbes Bu dörtlük benden pek kıymetli minikyatırımcıya gelsin Bi "kaldırrr receeeep" ini alırım artık 21 üzerine atsın bı-ol bol kaldır deriz Yiğit adam tez ölür. Çünkü hayatı rizikodur.
Originally Posted by minikyatirimci "Aklımı peynir ekmekle mi yedim ben!" "Elbette peynir ekmekle yedin," dedi Göbelez Baba. "Aklını katıksız yeseydin, kuş kadar şeyle asla doymazdın!" iyi haftalar ortak.Haftaya çok hiperaktif giriş yapmışsın.20 üzerini görmek sevincine sevinç katmış.Allah bozmasın.Gel bilanço gel.Güldür yüzümüzü.
Originally Posted by moonglow61 iyi haftalar ortak.Haftaya çok hiperaktif giriş yapmışsın.20 üzerini görmek sevincine sevinç katmış.Allah bozmasın.Gel bilanço gel.Güldür yüzümüzü. kaldır bakalım ay
Sn.Üç Kırkbeş Sn.Minik Yatırımcı Gece lütfen bilanço analizi için vakit ayırın.Beyin fırtınası yapalım.Şahsım adına kaldığı kadarıyla
Originally Posted by moonglow61 Sn.Üç Kırkbeş Sn.Minik Yatırımcı Gece lütfen bilanço analizi için vakit ayırın.Beyin fırtınası yapalım.Şahsım adına kaldığı kadarıyla "Aklımı peynir ekmekle mi yedim ben!" "Elbette peynir ekmekle yedin," dedi Göbelez Baba. "Aklını katıksız yeseydin, kuş kadar şeyle asla doymazdın!" amat
gönder bakalım bilançoyu.. rüyalarımız gerçekleşecek mi tellllllll
eve geldim şimdi.. bilanço gelmişş..
Forum Rules
Yer İmleri