Sayfa 21/27 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
Arama sonucu : 216 madde; 161 - 168 arası.

Konu: BMSTL Birleşik Metal San. VE Tic. A.Ş.

1. netborç/favök 1.77

güzel bir oran..

2.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    dediğim gibi piyasa oyuncularının planını bilemeyiz.Yaşayıp göreceğiz.Burada önemli soru yılsonunu kimler bekleyebilecek.Şu an ki rakamlara oranlarsak mevcut piyasa değeriyle yıllık f/k yaklaşık 6 ya denk geliyor ve potansiyeli olan bir şirket görünümünde olacak.Hele bir de son iki çeyrek biraz daha verimli geçerse potansiyel daha da büyüyecek.En son babalar duyar misali belki de biz bunları hep sonradan farkedeceğiz.Yarını bir görelim bakalım tepki nasıl olacak? İyi geceler.
    iyi geceler

ama yarın kaldırın

3. 3:45 damlar birazdan..

o da yorumlasın bakalım

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    yıllıkta en az 200m net kar yazma potansiyeli var
    ne yaptın hocam? 200m net kara f/k oldu 3,5.Bu arada birkaç şirket daha var bilançolarda dikkatimi çeken.Biraz da onları inceleyelim.

5.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    ne yaptın hocam? 200m net kara f/k oldu 3,5.Bu arada birkaç şirket daha var bilançolarda dikkatimi çeken.Biraz da onları inceleyelim.
    tamamdır.. potansiyel hocaa bu rakaam..

bak şimdi

2022/2ç favök 56m
    2022/1ç favök 42m

ıvır zıvır törpülüyor favökü.. net karı göremiyoruz..

bu düzelince 200m net kar yazsın yıllıkta yeter bana

6. 1.2milyar yıllık ciro gelse,

%17 favök marjı desek: 204m favök..

hadi ıvır zıvır kestin 160m net kar yaz bana yıllık..

aha bu da muhafazakar tahmin

7. Maraba televole

Uzun bir gündü ancak uyandım

Minikyatırımcı çok iyi yorumlamış. Yorumunun üzerine yorum yapmak beyhude kalır

ama yine iki kelam edeyim bende

Kuru yük endexi 30 hazirandan bu yana Dolar bazında 30% düşmüş. 3.çeyrekte "aman efendim navlun fiyatları,, vay efendim ihracat ve pazarlama giderleri... yok efendim boş konteynır bulunmuyor" gibi cümleler kurmazlar

Brüt kar marjını bozmamışlar. hala aynı hatta çok çok az artmış... Genelde izlenimim: 1 Çeyrekte çok hızlı artan enflasyondan dolayı şirketler elinden bulunduğu stoklardan dolayı fiktif kar yazdı. Ondan dolayı 2 çeyrek marjları 1.çereğe göre biraz daraldı bu korumuş helal olsun sana

Sermaye artırım fon raporunda 28 m gibi bir kısa vade borç kapama düşünüyorlardı. 34 m kapatmışlar sanırım.

Ben düşen navlun fiyatları ve emtia ve enerji fiyatlarından dolayı Türkiye ve dünya çapında enflasyona biraz ara verileceği düşüncesindeyim. Onun için biraz borç ödemesi beni sevindirdi. 2021 sonu ve 2022 başları olsa kızardım
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

8.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Maraba televole

Uzun bir gündü ancak uyandım

Minikyatırımcı çok iyi yorumlamış. Yorumunun üzerine yorum yapmak beyhude kalır

ama yine iki kelam edeyim bende

Kuru yük endexi 30 hazirandan bu yana Dolar bazında 30% düşmüş. 3.çeyrekte "aman efendim navlun fiyatları,, vay efendim ihracat ve pazarlama giderleri... yok efendim boş konteynır bulunmuyor" gibi cümleler kurmazlar

Brüt kar marjını bozmamışlar. hala aynı hatta çok çok az artmış... Genelde izlenimim: 1 Çeyrekte çok hızlı artan enflasyondan dolayı şirketler elinden bulunduğu stoklardan dolayı fiktif kar yazdı. Ondan dolayı 2 çeyrek marjları 1.çereğe göre biraz daraldı bu korumuş helal olsun sana

Sermaye artırım fon raporunda 28 m gibi bir kısa vade borç kapama düşünüyorlardı. 34 m kapatmışlar sanırım.

Ben düşen navlun fiyatları ve emtia ve enerji fiyatlarından dolayı Türkiye ve dünya çapında enflasyona biraz ara verileceği düşüncesindeyim. Onun için biraz borç ödemesi beni sevindirdi. 2021 sonu ve 2022 başları olsa kızardım
    Yatırım için para harcamamışlar para kasada duruyor.. Alçağınız makine dolar bazlı.. Ya alın almıyorsanız dolara çevirin

Bir de Ges fln kurumunu düşünüyorlardı. Al bi teşvik başla anacım. Son zamanlar alınan yatırım teşviklerin bir çoğu Ges ile alakalı . Gayret edin azucuk
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

Sayfa 21/27 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •