Göktürk'te alınan 2 arsa da şu anda stoklarda gözüküyor, ticari borç kısmında bu miktarlar gözükmediğine göre bunların paraları peşinen ödenmiş gibi bir durum söz konusu...
Göktürk'te alınan 2 arsa da şu anda stoklarda gözüküyor, ticari borç kısmında bu miktarlar gözükmediğine göre bunların paraları peşinen ödenmiş gibi bir durum söz konusu...
Bu abidik gubidik bilanço oyunları olmasaymış 1 milyar TL'ye yakın kar açıklayacakmış...
Bu arada İhlas'tan alınacak olan 162 milyonun 20 milyonu alınmış bu dönemde, geri kalanı muhtemelen 9 aylık bilançoya yansıyacak...YTD
0,5 ten uzun vadeli alış için kontrat açtım bu kağıda gelmezse vahitin babası mezardan çıksın bu kağıda 1 tl vermem.
Kar ve değer artışı yaşanan mevcut ekonomik konjonktüre uygun olarak çok yüksek, bilançoyu daha az parlak gösterme çabaları göze çarpıyor. Bu şu demektir ki ellerinden geldiği kadar toplamaya devam edecekler, bu şekilde bilanço maskeli gelince hinoğlu hinin nefesini hissetmiş olduk. Yarın ve sonrasında bu bilançoyu bu şekilde çıkartan irade kağıdı milletin gazını almak için yükseltir ama uçurtmaz. Bu benim şahsi düşüncemdir. Ben şahsen ilk etapta 1.50-1.55 bandına oturacağını düşünüyorum. YTD.
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
bilançosu hep altın gelse ne olur 15 yılda yatırımcısına 1 tl avantamı verdi hep topladı bunlar gyo asla ne kar payı nede bedelsiz hisse verirler devamlı bedelli bilançosu öyleymiş böyleymiş geçin bu algı operasyonlarını ********im bu kağıdın 6 ay sonraki değeri 0,5 tl dir bu avantacı hacı yine burada olacak
kkm den şuanda avantamızı alıyoruz güzel kar. hayatımda ilk defa bu klgyo da çarpıldım oda 1,2 den almama rağmen onun için uyarayım sizi genç ve işbilmez arkadaşlar kağıdın fiatı masaldır bu hisse her yıl düzenli kar payı veriyormu vermiyormu ona bakın bu kağıt hiç vermedi yine yılsonu yok şöyle yok böyle diyip karı sermayeye ekleyecek dinleyin bu hacıyı boş konuşmaz sonra ağlamayın.
tahminci bu şirketin pompacısı gibi geliyor bana kesinlikle 1 lotu bile yoktur
Ben ne bedelsize ne temettüye inanırım.Kağıt temettü veriyor aynı anda verdiği kadar düşüyor ne anladım bu işten.Ha temettü için kar etmesi lazım düzenli kar göstergesidir temettü derseniz tamam o iyi bir göstergedir ama sadece göstergedir alım nedeni değildir.Önemli olan şirket büyüsün kar etsin ,gerisi kolay,bedelsiz konusu ise zaten saçma sapan bir şey üstüne yazmaya bile değmez
Yer İmleri