Sayfa 982/1003 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Viop XLII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,255
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    oralardayım ama icq kullanmıyorum,
    istersen twitter nickini yaz oradan bulayım sen
    https://twitter.com/BearBull26
    ICQ bende kullanmıyorum, onun içine tel nomu yazmıştım

Alıntı Originally Posted by kuzey_07 Yazıyı Oku
    Abi benim çocuk Boğaziçinde okuyor hisar üstünde kampüste kalıyor, onun yapabileceği bişey olursa ona iletebilirim

Mobilden girdiğim için ICQ numara bulamadım
    benim kız da orada okuyor,
    onun ufak bir isteği için yardım istedim.
    yurtlarının deposunu su basmıış
    1 aylığına 3-4 kutu eşyasını bırakacak yer lazım.
    olmadı ayın 20 sinde arabayla ben gider alır gelirim.

edit:
    işimiz halloldu, Karakemal arkadaşımız yardımcı olacak.
    teşekkürler.
    Son düzenleme : Bear_Bull; 10-08-2022 saat: 00:33.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Ben de hadi gazınıza geldim saçma sapan karaladım yani buradan da düşer mi düşürürler baba her şey olur baksana kabak gibi pozitif uyumsuzluğa naciyi göndererek cevap vermiş bi milletiz o şok bana çok koymuştu çok zoruma gitti.

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    THYAO Çarşamba bekleniyordu bilanço Perşembeye almışlar sanırım. ABD verisinden dolayı gümbürtüye gitmesin istemiş olabilirler.
    Kafamı karıştırdı bu haber.
    THY çok iyi bilanço açıklayacak. ABD verisini olumsuz bekliyorlar demek. Çarşamba-perşembe sat, Cuma da THY ile endeksi mi yeniden kaldıracaklar ??
    thy,ereğli ve tüp ekranımda en üstte.

4. Bu tacirler neden dün ve bugün toplamında 30.000 short açtı... Tacirler hep doğru tarafta genelde. Ve bu ralliye adını veren bofa neden 3 günde 6800 long kapadı..
    yarın 15.30 önemli.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kafamı karıştırdı bu haber.
    THY çok iyi bilanço açıklayacak. ABD verisini olumsuz bekliyorlar demek. Çarşamba-perşembe sat, Cuma da THY ile endeksi mi yeniden kaldıracaklar ??
    thy,ereğli ve tüp ekranımda en üstte.
    Olumlu-olumsuzdan ziyade volatilite çok artacak kesin olan şey bu o yüzden 11 ine almış olabilirler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Bu borsa düşmez. Düşmesini gerektirecek bir sebepte yok zaten de bir akşam ansızın Rusya yaptırımlarına bypass aracılığımız ya da Suriye harekatı (olursa tabii) bahanesiyle ABD tarafından birşey gelirse ne olur orası meçhul.
    İşte küçük yatırımcının kaybetme sebebi...buradan gitmesi için sebep yok düşmesine gerekçe yok... bilanço iyi geldi gider bilanço berbat göçer... üç tavan oldu gitmez...abi kaç taban çekti buradan döner artık...hisseler pul oldu uçar artık...50 bin puan gitti gitmedi ilk düşüşte yamulturlar...vs.vs.vs...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7. Düşmesi için de çıkması için de 10 tane sebep sayarım. Hepsi de geçerli olur.

Pala ne tarafa çekerse işte.
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    İşte küçük yatırımcının kaybetme sebebi...buradan gitmesi için sebep yok düşmesine gerekçe yok... bilanço iyi geldi gider bilanço berbat göçer... üç tavan oldu gitmez...abi kaç taban çekti buradan döner artık...hisseler pul oldu uçar artık...50 bin puan gitti gitmedi ilk düşüşte yamulturlar...vs.vs.vs...

8. Isctr piyasa degerinin 3 te biri kadar kar acikladi 6 aylik bilancoda ertesi gun %6 caktilar. Thynin super bilanco aciklamasi bekleniyor zaten. Bilanco aciklandiktan sonraki gun ona da cakacaklar mi bakalim.

Sayfa 982/1003 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •