Sayfa 403/773 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 6182 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Yabancı payı %40 dan %20 ye düşmüşmüş bunun için road showa çıkıp THY anlatacaklarmış.. Bırakın kardeşim yabancıyı filan Kendi vatandaşlarımızı borsa ve yatırım konusunda bilinçlendirinde gidip manüpülatif kağıtlarda ne idüğü belirsiz üçkağıtçı patron şirketlerine
    F/K sı 25 30 larda şirketleri alıp çarpılacaklarına gelsinler adam gibi THY alıp torunlarına miras bıraksınlar.. Tabii bundan sonra adam gibi temettü vermek şartıyla.. İnsanlar Ereğli gibi temettücü uzun vadeli yatırımcı olsun. Yerli yatırımcılara anlatın..onlara road show yapın..

2. Dünya gazetesinde çıkan yazının tamamını okumak isteyen arkadaşlar.. Bu röportaj dün yapılmış..

https://www.dunya.com/kose-yazisi/12...u-kirdi/666118

3. Düzenli ve adil temettü verince herkes gelir.
    Who, baby, Who Will Save The World?

4. bofanın dün yıkamadğı tahtada, yat fin.acap geri alımlara başladığı sırada QNB finnın düşman hatlarını yararcasına 3.400 bini loto kusması ilginçti.kimin yardımına koştu anlamadım..

5. Dun THY hissesinin baya açığa satışı vardi galiba. Bugun kapatmak isterler mi acaba. Bakalım görücez. 63,60 civarını yoklayabilir gibime geliyor bana
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

6.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    bofanın dün yıkamadğı tahtada, yat fin.acap geri alımlara başladığı sırada QNB finnın düşman hatlarını yararcasına 3.400 bini loto kusması ilginçti.kimin yardımına koştu anlamadım..
    Bu hissede kimin eli kimin cebinde belli değil sayın doctrine..Sadece açık yapan çakalları tanıyoruz birde açığa alan vatandaşı

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Sayın Bolat THY ye 6 dolar hisse fiatı biçmiş..Ne diyelim Bence biraz mütevazi davranmış..
    Bence de yerinde bir tahmin. Şu bilanço ile yavaş yavaş 5-6 dolar civarlarina yolculuk başlatabilirler

8.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    bir goflet borcun olsun

evet kardeşim sana baklava feda olsun.

Sayfa 403/773 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •