Sayfa 18/1009 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Benim odada misir li arkadas var diyo ki araplar birbirlerine kizarlar ama asla savasmazlar .
    iyi dedim sorun cikarmayin kardesim su dunya da hehe.............

trafikte de bole bagirirlar ama inip kavga filan yok, bize gore farkli lar...
    hatta niye kavga ediyorsunuz dedi sizde sigorta yok mu hahaha.........

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bunlar ne zaman toplandi da somut bir karar alabildi.

Toplanacak bir metin hazirlayip, ABD onayina sunacaklar.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Neden 30 senedir prim oduyorsunuz....

Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Aynen haklısınız.
    30 yıldır kesintisiz ssk primi odüyorum.Tamamı da asgari ücretin 2 bazen 3 katı civarında 10.000 gün primi çoktan geçtim.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Benim odada misir li arkadas var diyo ki araplar birbirlerine kizarlar ama asla savasmazlar .

gerçek hikaye....

Birbirlerini tanımayan 2 Galatasaray Lisesi mezunu ( fransızca eğitimi rezaletmiş) vatandaş Paris'te trafikte birbirlerine çarpar.....

2 side dışarı çıkar geçmiş olsun muhabbetinden sonra biri öbürüne sorar.(Fransızca konuşuyorlar)

'' vous ave la SİGORT '' ( sigortanız var mı demeye çalışıyo )

cevap : '' Galatasaray kaç mezunusun ? ''

Fransızca, sigorta : assurance
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku

işid militanlatrının çoğu arap değil mi, savaştıkları kim romenler mi, bırakın bu basmakalıpları..!!

5. Dolarda volatilitenin artması biraz heyecan getirdi kur çok durgunlaşmıştı.
    Şiddetli bir çıkış oluyor, bu ivmeyle uzun süre devam etmez, bir yerlerde durulması veya zigzag yapmaya başlaması lazım. MBnin eli armut toplamıyordur. Şahsi görüşüm 3.60ların yeni taban olacağı, bir süre buralarda takılırız diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabii.
    Ben düşüş ihtimaline karşı az bir miktar bozuyorum gerisin geri 3.50ye inerse içimde kalmasın diye.
    Herkese iyi kazançlar..

6. 3,6110 yallah 3,6405 hadi bakalım haydiiiii
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. 3 dalgası dedik dirençleri milimetrik verdik daha ne istiyonuzzzzzz twitter yalamaları gibi 3,58 den satun bunu 3,35 olacukmu diyelim hahahhaa neyse beyler sağlıcakla kalın arkalarda yol haritasını geri alış noktalarını hedefleri verdim benden bu kadar ston kaçar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    3 dalgası dedik dirençleri milimetrik verdik daha ne istiyonuzzzzzz twitter yalamaları gibi 3,58 den satun bunu 3,35 olacukmu diyelim hahahhaa neyse beyler sağlıcakla kalın arkalarda yol haritasını geri alış noktalarını hedefleri verdim benden bu kadar ston kaçar.
    Ellerina saglık usta

HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

Sayfa 18/1009 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •