
Originally Posted by
Desidero74
Siyaset yapmayın çok yanlış bi şey olur ülke kavga eder falan filan , biz asalım keselim , yiyelim , s.....lim siyaset yapmayın böyle en iyisidir
Soru : Abi sen necisin ???
Doğru Cevap : ben ekmeğimin peşindeyim sağ sol anlamam , bilmem , ekmek partisi tutarım .
Yanlış cevap verenlere bazı zaman ve yerlerde toplanın bağırın çağırın , deşarj olun bir iki çerçeve indirin .Dendi .
Halka bakin bunlar gibi olacaksınız hic bir işe yaramazlar hep düzen bozarlar.Falan filan .
Anadolu da her yerde tiyatro yapılmış bilhassa kiyi kentlerinde zonguldakta bile gördüm kazı alanı var filyos mu neydi dedim ki bu topraklar tiyatroyu ne çok seviyor muş .Bizde tiyatro yok nasıl olur .
Halbuki tiyatronun, tiyatrocunun hası bizde bizim herşeyimiz tiyatro ,hepimiz tiyatroda görev alan sanatcıyız. Muhalefeti iktidarı herşeyi ayni .Asgari ucretliyi basa geçir ayni mesela , as shown in figure. İmamin oğlu müftünün kızı , şeyhül islamin damadı , has odabaşı nin sol yumurtasinin 5. Nesil ürünü .Hep sahneden inmeyelim .
Burayla ilgisi yok Zortingen kasabası için canlandırma yaptım .
Videodaki Türkünün devamını bende paylaşayım
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri