Sayfa 133/1000 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Viop XLIII

ağalar daha önce de yazdım. biraz tekrar olacak. isyat viopta çok aktif. bu çok doğru ama yön konusunda fikir veremez.

bir kere iş bankası ülkenin en değerli şirketlerinde muazzam ortaklıklara sahip. hiçbir şey yapmasa bile sene sonunda büyük paralar işc'ye akıyor. sadece iştiraki şişe için bile portföyünü şort veya long yapsa gruba dokunmaz.

bu yaz aylarında hacim ve alım iştahı çok güçlü. böyle bir yaz görmedim. sene sonu çok ilginç olacak.
    audentes Fortuna iuvat

2. tup bu kadar iyiyse bu kchol niye zirvesini delemiyor hala acab

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün. Kendi rekorumu kırdım 7 saniye ile .

Böyle yazınca genelde patlıyorum ama gine de yazayım dedim
    ne rekoru kırdınız..?

4. Poz açma kapama süresi
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ne rekoru kırdınız..?

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Poz açma kapama süresi
    bende çok aç kapa yaptım cuma ve bugün....zor oluyor ama her yöne olunca iyi oluyor....inşallah anahtarı kaptırmayız....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam seansında palamız fışkırttırmış, oyuna biraz adrenalin enjekte ediyim de mert abi herkül neymiş görsün
    3130 dan şortumu tekrar yerine koydum.
    acele mi ettin....?usta....

7. Yarın spot artı gaplı açılacağı kesin, hangi hisseleri fışkırttıracak palamız diye kafa yoralım, bankalar yüksek ihtimal biri de sindomanın akşam pazarı ucuzluğunda aldığı tüp olanbilür
    Hamdım Piştim Yandım

8. aracı kurum dağılımlarına yakından bi röntgen atmak farz oldu- sol taraf 1-10 ağustos aralığı, bu 8 günün toplamı, bu 8 günde 43 bin kontratlık poz artışı olmuş.. sağ taraf 11-12-15 ağustos 3 günlük toplam, bu üç günde 28 bin kontrat poz azalışı olmuş..

son 3 günde teb-hsbc satışı 27 bin, bu ikili geçen hafta 100 milyon dolar olduğu söylenen hedge fon alışına aracılık edenler.. aldıklarının yarısını shortla hedge etmişler diyebiliriz, yani bunlar yeni short.. tacirler son üç günde 700 kusür satışla dikkat çekmişti, tacirler yeni long, vakıf da aynı kalem olabilir, bu durumda iş yatırım alışlarını komple short kapama olarak görmek durumundayız

1-10 ağustos tablosuna bakarsak, bu dönemde iş yat alışlarını short kapama olarak göremeyiz, bunlar yeni long açma alışları olmalı- iş yatırım- 3100 yukarı zorlamasında yeni long açarken, son üç günde short kapama alışları yapıyor isyat müşterileri/fonları.. ikisi farklı işlem

Sayfa 133/1000 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •