Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün kasada 8484 dene ceton eksilmiş, muhtemelen lönkcüler kar al yapmaya devam demiş, beklentim doğrultusunda çok sert olmasada sertlik derecesi fena sayılmayan bir gün oldu, ibre 3183 e vurup 3101 e değip ordan 3121 de uzlaştı. Tabii bende boş durmadım, bi siftah yapıp gir cık yaparak akşam kebabından faydalandım. Ve istediğim oldu, makinanın yüzde 80 ne karşı yüzde 20 bahsi olan mert abi kazandı.
    Ptesi senaryom ise çok sakin bir piyasa ile yine lönkcülerin kar al yapacağı ve kasadaki cetonun eksileceği yönünde
    Bugün çok sakin bir piyasa olmasada netice itibariyle tam tahmin ettiğim gibi kasada ceton eksilmiş, bu eksilen 10003 dene ceton ile son üç gündür lönkcüler süper bir kar aldı ve kasada yaklaşık olarak 28bin ceton buharlaştı.
    Yarın ki tahminim ceton eksilmesi fazla olmaz diye düşünüyorum belki de kasaya taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılabilür
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bugün. Kendi rekorumu kırdım 7 saniye ile .

Böyle yazınca genelde patlıyorum ama gine de yazayım dedim

3. Kabaca 200 milyon varil işleyip satsa 13*200=2.6 milyar dolar eder.

>>>>>
    2022 Yılı beklentilerimiz aşağıda yer almaktadır;

Tüpraş Net Rafineri Marjı

Net Tüpraş Rafineri Marjı beklentisi 13-14 $/v (önceki: 8 - 9 $/v)

Operasyonel Hedefler

Kapasite kullanım: %90-95 (değişiklik yok)

Üretim: ~26-27 milyon ton (değişiklik yok)

Toplam Satış: ~28-29 milyon ton (değişiklik yok)

Yatırımlar

Toplam yatırımlar beklentisi ~200 Milyon $ (önceki: 300 Milyon $)

Yatırımlarımızın yaklaşık %45'i enerji verimliliği ve çevre projeleri olmak üzere sürdürülebilirlik odaklıdır.

Net Rafineri Marjı

Net Rafineri Marjı beklentimiz hazırlanırken, petrol ürünlerinde gözlemlenen arz kaynaklı problemlerin 2022 yılı boyunca süreceği varsayılmıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Hüstadlar biraz inine çekilmiş kırılımı görünce yön farketmeksizin biz söylemiştik demek için yuvarlak yorumlar dönüyor sürekli lafı nereye çekersen çek

5. İş yatın havlu atması
    Shortları kapatmakta aceleci davranması
    Hiç hayra alamet değil

6. Uygun zamanda ekonomi şahlandı borsa rekor üstüne rekor kırıyor diyecekler, erken yaparlar ise millet seçimden önce yüksekten kaçar.

Seçim zamanı önemli bence. Seçim seneye olacak ise borsa bir yere çok gitmeyebilir. Bunun dıjj gücü var, üst aklı var, spekülatörü var vs.

TV'de bir kaç yorumcu artık hisse bazında hareketler olacak diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Meksa cok kotu maliyetlenmis en dipten acmis shortlari.

8. Gördüğüm tarihi en kötü short maliyeti bu pastada olabilir.

Ihtimal ki bazi anekdarlar el değiştirdi.
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bugünün pastası ve toplam pasta çok ilginç bir hal aldı.

İş shorttan baya bir havlu atmış. Meksa yine agresif shortlamış geçen sefer fena dayak yemişti. Toplamda 110 bin civarı diğer shortcu var İş'in havlu atmasıyla.

Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •