Sayfa 546/691 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Yorumumu dikkate almayın ben bu haberi bedelli sonrası bir haber alıntılanarak A1 CAPITAL ile ilgili bir yorum yapıldı şeklinde algılamıştım. Oysa analiz yeniymiş A1 CAPITAL e güvensizliğim baki kalmak üzere BUGÜN için teknik yorumu yanlış değil. YTD

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    A1 CAPITAL, muhafazakar sermayeye yakın bir aracı kurum..
    Ticaret helaldir düsturuyla çok canlar yakmıştır yine yakar..
    Fol yok yumurta yokken KLGYO da yaptığı analizler ibretliktir..
    Neyse bizim işimiz kurtlar sofrasından tok kalkmak.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. Murat Güler ve muhafazakarlık...Ve analiz...Çok belli ettin.

Şimdi teknik olarak 1.30 altında ısrarcı olmamak lazım tavsiyesi teknikciler için sanırım mantikli gözüküyor.e bu durumda ikinci çeyrek bilançosunu n tüm radyolar a yaptığı olumlu katkı sıfırlanı yor hatta negatife geçiyoruz.degerleme olarak sanki bilanço kötü gelmiş gibi bir durum oluyor.bu teknik analizle bu bilanço sonrası satış yapmak ne bileyim tekniğe zaten hiç inanmam bu düşüncemi iyice pekiştirm is bir durum oluyor

Neyse ben teknik işinden hiç anlamam o konuda ahkam kesmiyeyim.temel olarak ise şirket mükemmel bir durumda açık ara borsanın en ucuz ka gitlarindan.asla tek lot satmam.9 aylığ a yakın lot sayımı artiririm

Kagitdaki baskıdan ben memnunum.demek ki h edef çok yuksek

6. Seçim sonucu mevcut iktidarı yerinden etse bile hiç borcu olmayan KLGYO'nun bu gelişmeden olumsuz etkileneceğini düşünmüyorum. Hatta bilanço oyunlarına cesaret edemeyecekleri için yatırımcı açısından çok daha şeffaf bir sürecin başlangıcı bile olabilir ...Ancak TRGYO gibi devasa borcu olan, kamu bankalarından aldıkları düşük faizli kredilerle değirmen çalıştıranlar için kesinlikle zor günler başlayacak.

Zaten finans alanında ilk gidecek ekip SPK ekibi bundan adım gibi eminim. Milyonlarca şikayete hiçbir çözüm üretemeyen, liyakatsizlerle tıka basa dolu en köhne kurum bana göre...

7. Selamlar gençlik, keyifler yerinde mi?
    1.40 ın üstüne seans sonuna doğru atarlar mı? YTD

8. Bir sonraki bilançoyu mu bekleyeceğiz şimdi de yoksa vira bismillah deyip olan bilançoyla yürüyecek miyiz? YTD

Sayfa 546/691 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •