Sayfa 191/1000 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Her tarafımız algı olsa ne olur, hepimiz tüm servetimizle poz açsak anca mazot oluruz

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Arkadaşım algı yapma. 3 gündür saçma sapan aslı astarı olmayan şeyler yazıyorsun. varsa elinde bir done koy yoksa sen short açtın ve bunları yazıyorsun diye kimse gelmeyecek yanına.
    saçma sapan yazan kim herkes biliyor.....birde senin yazdıklarını tekrar oku formda her arkadaşa saldırıyorsun....sakin ol...ben her iki yöne gün içinde onlarca işlem yaparım......

3. ABD vadeliler kırmızı. Bunun baskısı var. Küresel bir bozulma olmazsa devam edecek gibi.

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Her tarafımız algı olsa ne olur, hepimiz tüm servetimizle poz açsak anca mazot oluruz
    aynen öyledir.....Margin Call saatini bile beklemeden yukarı aşağı işlem yapıp yükleri hafifletiyorlar belli değil mi..?

5. Ben sindomanın yazısına dedim siz üstünüze alındınız,başarılı bir teknikçinin bu tip söylemler yazması algı oluşturuyor, grafik paylaşsa sıkıntı olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    saçma sapan yazan kim herkes biliyor.....birde senin yazdıklarını tekrar oku formda her arkadaşa saldırıyorsun....sakin ol...ben her iki yöne gün içinde onlarca işlem yaparım......
    peki dostum ben yanlış anlamışım. yazdıklarından poz. olmadığını çıkarmadım 3-4 gündür takip ediyorum yazdıklarını. her neyse.

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    peki dostum ben yanlış anlamışım. yazdıklarından poz. olmadığını çıkarmadım 3-4 gündür takip ediyorum yazdıklarını. her neyse.
    peki kolay gelsin....başarılar......

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben sindomanın yazısına dedim siz üstünüze alındınız,başarılı bir teknikçinin bu tip söylemler yazması algı oluşturuyor, grafik paylaşsa sıkıntı olmaz
    teknik yoktur diye yazıp sonra beni başarılı teknikçi yapman kendinle bu kadar çelişmen güzel duruyor.
    ne demişim Unutmamak gerek böyle sert yukarı hareketlerin , düşüşü de sert olur.bumu algı , bunu bu piyasada düşünmeyen gitsin senin yanında limon satsın.Bademlerin görmüyormusun dün neler yaptılar sen sadece şortçular- longçular içinmi yapıldı sanıyorsun açıkçılar dahil ameliyat ettiler.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 191/1000 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •