Sayfa 880/1122 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Yıllardır hisse forumlarında da yazdım.

Kendi o pozisyonda olduğu için bir hisseyi ya da BİST i olumlu yönde yorum yaparak algı oluşturmak etik değildir diye.

Zira hisseleri sadece 20-30 yıllık ve 60 yaş üstü deneyime sahip olanlar almıyorlar ki.

Tam terine 60 yaş üstü kişiler paraları için muhafazakar yatırım araçlarını seçerler.

Gençlere başka seçenek yok, daha da artacak algısı yapan yorumlardan kaçınmak lazım.

Zira bizim için önemli olmayan bir miktar onlar için yıkıcı, aile dağıtıcı olabilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ama o masada olman lazim en azindan bir kazanma sansin olsun diye...

Masaya hic oturmazsan o sansin da olmaz

Syg,
    Kendi yazdığına kendin inanıyormusun????

Az kaldı.
    Sonbaharda yaprak dökümü ile
    Fırtına yeni başlayacak.!!!
    Bak ağlama benden günah gitti.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Kendi yazdığına kendin inanıyormusun????

Az kaldı.
    Sonbaharda yaprak dökümü ile
    Fırtına yeni başlayacak.!!!
    Bak ağlama benden günah gitti.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Yok aglamam...

Bugune kadar kimseye aglamadim..

Ne yapiyorsam kendim icin yapiyorum...

Tek derdim ahtapod baska bir sey degil...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. 100bin, 17milyon yapılır. Çelik gibi bir irade ve doğru ata oynamaktan başka bir şeye gerek yok.

Ben coin ile tanıştığımda 100 liraydı. Son baktığımda 500 mü 700bin mi neydi. Hesabını yapın işte. 100bini, 17milyon yapamadım tabi ama mutlaka yapan vardır.

Ben bunu yaptım diyen adama yalan söylüyorsun diyemem. Hayrını gör derim ancak.

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    100bin, 17milyon yapılır. Çelik gibi bir irade ve doğru ata oynamaktan başka bir şeye gerek yok.

Ben coin ile tanıştığımda 100 liraydı. Son baktığımda 500 mü 700bin mi neydi. Hesabını yapın işte. 100bini, 17milyon yapamadım tabi ama mutlaka yapan vardır.

Ben bunu yaptım diyen adama yalan söylüyorsun diyemem. Hayrını gör derim ancak.

ytd
    Kucuk paralara mumkun ama olasi degil pek...

Bir yerden sonra zorlasiyor para buyudukce ayni getiriyi elde etmek..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Geçen hafta pazardan mükemmel tarla pembe domatesi kilosu 5 TL den aldım.

Nasıl?

Pazarcı 7,5-10 a satarken akşam gelecek kalabalığı bekliyordu.

O gün A-101 20 TL den satıyordu.

Ancak saat 17-18 de gelen ve hiç durmayan afet şeklindeki yağış müşterileri pazara getirmemişti.

Pazarcı da elde kalacağını anlayınca fiyat düşürdü.

Bunu neden anlattım...

Şu an zirveden bir yere yatırım yapacağınıza fiyatı yapay olarak düşük tutulan ve çok ucuz hale gelmiş olanlara yatırım yapmak daha mantıklı değil mi?

Ki zorla tutulan şeyler GENELLİKLE KISA BİR SÜRE SONRASINDA tarihsel ve bilimsel olarak patlamaya mecburdur.

Tabi bu konuda uzman olup kendi dediklerinin doğru olduğunu ve kitap yazdığını iddia edenler de oluyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kucuk paralara mumkun ama olasi degil pek...

Bir yerden sonra zorlasiyor para buyudukce ayni getiriyi elde etmek..

Syg,
    Aslında zorlaşmıyor markette likidite olduğu sürece. Zorlaşan insan psikolojisi.

Yukarıda dendiği gibi, 100bini 200bin yapınca sistemden tüyecek milyonlarca adam var. 100bini 17milyon yapabilmek için evliya sabrı lazım.

Coin işinde 2010'da aldığı, kazdığı coinleri tutan tipler var hala. Adamlar inanmış bitcoin'in dünyayı ele geçireceğine. Hiçbir şekilde kağıt parayla kandıramıyorsunuz. Milyarder olsalar bile satmazlar. Mezara götürecekler.

TSLA da 30 dolardan 1000 dolara gitti. Oradan da malı götüren çok var.

ytd

8. TSLA Model 3 lansmanını yaptığında acayip heyecanlanmıştım 2000 dolar mı ne kaporası vardı. 30-35 bin dolar bir şey biçmişlerdi fiyat olarak da.

Çok gaza geldim alsam mı diye ama beni frenleyen şey burası Türkiye kendine gel diye düşünmem oldu son dakikada.

Orada 35bin dolar olan şeyi sana vergisi, kargosu osu busu 100bin dolara kitlerler alamazsın dedim en son içimden. :D Aldıktan sonra bakımını nerede yaptırcam falan fıstık düşünürken ayaklarım yere bastı sonra :D

Bunu niye anlatıyorum...

Bunları yaşadığım esnada yabancı borsayla işim yoktu. Onu bırakın borsayla bile işim yoktu. Eğer olsaydı beni bu kadar heyecanlandıran bir şeye güzel bir miktar basardım mutlaka. 1000 doları bekleyebilir miydim orası limoni çünkü şu an ne TSLA ne Elon hakkında pek olumlu bir şey düşünmüyorum bayadır. 100 dolarda çıkardım herhalde

ytd

Sayfa 880/1122 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •