Originally Posted by *Bozkurt Büüüle yazıyonuz algı oluşuyor soona millet o gün bugün heralde diyip şort çuvalına giriyor soonada fışkırttırınca şortculara tüü kaka diyip burdan şortmu açılır bunlar gazoz kapağıynan mı oynuyor diyip eğleniyonuz heralde
Yazdıklarımı üzerine alınma Hiç biri sana değil.
Originally Posted by ENGRANDMASTER Gülme benim algı malgı gitti, dax kıbkırnızı oldu bizimki oralı bile değil, fena çuvalı doldurmuş iplis
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Gülme benim algı malgı gitti, dax kıbkırnızı oldu bizimki oralı bile değil, fena çuvalı doldurmuş iplis bizimki dax kırmızıyken oralı olmaz, dax yeşile dönerse aha yurtdışı yükseliyor diye fışkırtır
Originally Posted by *Bozkurt Gülme benim algı malgı gitti, dax kıbkırnızı oldu bizimki oralı bile değil, fena çuvalı doldurmuş iplis europali mazlumları ısıtacaz sübvanse ile gelen ucuzluk, fatura patlar artık.. üfff. sübvansesiz faturalar da kapı gibiyim diyeni öper
Memento mori
Originally Posted by Zaf.Dogu europali mazlumları ısıtacaz sübvanse ile gelen ucuzluk, fatura patlar artık.. üfff. sübvansesiz faturalar da kapı gibiyim diyeni öper Bugün s400 ile ilgili bir haber neyim yok mu, bişeyler bulup buluştursak, nefes alamıyoruz ya alooo kimse yok mu
Originally Posted by *Bozkurt yok mu, bişeyler bulup buluştursak, nefes alamıyoruz ya alooo kimse yok mu git tatilini yap yoksa sıcakta kese yapmadan keselemeye devam edecekler..
Originally Posted by rosense git tatilini yap yoksa sıcakta kese yapmadan keselemeye devam edecekler.. Rosense abi pala sesimi duydu, fışkırttırdı rahatladık
Dünkü zararın 10-15 katını heriften tahsil edeceğim. ZAMAN-SEVİYE-GLOBAL olayı...
Forum Rules
Yer İmleri