Ha salça uçmuş diyorlar. Kg fiyatını öncü domates salçasını 45 tl gördüm.
Ha salça uçmuş diyorlar. Kg fiyatını öncü domates salçasını 45 tl gördüm.
Sizde mi diyeceğim .... Artık bu tip hareketlere kanmayınız. Bankalarla iş tutanlar, milleti donla bırakana kadar soyanlar şimdi diyet ödüyorlar. Eylül FED toplantısına kadar BIST üzerinden son defa milli yapacakları yatırımcıların paralarıyla kendileri dövize geçmiş olacak ama buralardan panka vb. alanlar en az 6 ay vatanseverlik nöbeti tutacaklardır.
Bugün emlakçılarla otururken tam da gel geli yutmuş esnaf, müşterilerin sohbet konusuydu borsa ... Hatta biri 9 eylülde okumuş genç yüksek sesle coin pazarlıyordu. 2- 3 kişi de 30 yaşındaki daireleri hemen satıp borsadaki yükselişe takılmak istiyorlardı. Yani balık yemi tırtıklamaya başlamış.
Yatırım tavsiyesi olamaz. Kafada taşınan beyin kısmının kullanılması tavsiye edilir.
Arkadaslar
Ister borsa olsun ister doviz piyasasi olsun butun Turkiye insider trading kokuyor
Cok akillilar cok. Haberi alan asla trade etmiyor. Adami var ona yaptiriyor. Hatta bu adam yurtdisindan da olabilir vergi vermemek icin
Yazik oluyor kucuk yatirimciya cig cig yiyorlar
Bitmez bu iş , salca alsan yağ artar , yağ alsan tuz artar , herşeyi depolarsan , ki ben geçen yıl yaptım bıkar ,bezer , nefret edersin , evet bazı şeyleri almak lazim olsa da kötü durum.
Eskiden de biz yapmıştık ,gene biz yaparız ,bekleyin görün , gözüme bakın , bi uyuyun 6 ay sonra bi uyanın görün farkı , falan filan feşmekan , İnşalalh , Maşallah.
Yukarıda ki Konudan bağımsız olarak cem yılmaz bi gösterisinde şöyle demişti ,
."........şimdi sıvama faslindayim " . Cem i severim , aklıma geldi , herkes biraz rahatlasın deye yazdım .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Şu sıralarda Shortçuların intikam duygusu.
https://www.youtube.com/shorts/oZoYgMQyuSc
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri