Sayfa 263/1000 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    insanın başı ağrıyor arkadaş .....böyle bir şey yok.....nasıl para kazanacaz....
    En güzeli hissedir..tabi öyle tepelerde alırsan yıllarca beklersin..Hisseden zengin olan o kadar kişi tanıdım ki...ama vobda olan tanımadım...Vob, sıkıntı demektir.

Burada en eskilerdenim ve en aktif işlem yapanlardanım...

2-3 YIL UĞRAŞIP KAZANAN DEĞİL...UZUN YILLARA BAKMAK LAZIM.NADİR ZENGİN OLAN varsa bile at yarışından da zengin olan misalidir.

Hissede sermaye çok olması avantajdır..mesela 100.000 dolar ile yılda bir kerede 40-60.000 dolar kar gayet olasıdır.farklı sektörden 4-5 hisse..bıst30 dan...

Belli hedefim var..gerçekleşsin 1 dakika bile vobda durmam..Ailen,sosyal hayatın,gecen,aşak hayatın ,sağlığın vs. vob ile biter.

2. Ülke notu yüksek risk olduğuna göre yüksek volatilite devam eder.

Esas seçmen asgarri ücret altındakiler, bir şekilde diğerlerinden transfer yapılıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    3285.00 Long

İspatı da olsun da ..sonra sallıyor olmasın
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ne dediği çok basit.. bu haftalık repo faizi merkezin bankaları fonladığı faiz.. daha ucuza TL verecem size diyo, ama siz de gidip sanayiciden tüccardan yüzde 35-40 faiz istemiyceniz diyo.. hani yarın öbürgün benim faizi yükseltmek zorunda kalacağımı, ve faiz arttırmak suretiyle sizin ucuz fonlamanızı kessicemi düşünmeyin- böyle bi ihtimal yok, eğer bu ihtimale istinaden faiz marjını çok geniş tutuyosanız, yapmayın bunu, indirin kredi faizlerini biraz demek istiyor..

mesaj bu
    Karakemal ,

sen yine Nebatinin gözlerindeki ışığı okumaya çalışmışsın.
    politika faizi 13 olmasının ne faydası oldu .
    yapma bu kadar siyasi bakma bu memleket hepimizin öldüğünde bu topraklara gömülücez.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    3285.00 Long
    Lönklerin son sahibi olucağının farkındasın değil mi
    Totem yapıcam, soktüm avatar resmini
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bugün vadelide birileri taşınmaya başladı sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal ,

sen yine Nebatinin gözlerindeki ışığı okumaya çalışmışsın.
    politika faizi 13 olmasının ne faydası oldu .
    yapma bu kadar siyasi bakma bu memleket hepimizin öldüğünde bu topraklara gömülücez.
    Özele bakabilir misin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    En güzeli hissedir..tabi öyle tepelerde alırsan yıllarca beklersin..Hisseden zengin olan o kadar kişi tanıdım ki...ama vobda olan tanımadım...Vob, sıkıntı demektir.

Burada en eskilerdenim ve en aktif işlem yapanlardanım...

2-3 YIL UĞRAŞIP KAZANAN DEĞİL...UZUN YILLARA BAKMAK LAZIM.NADİR ZENGİN OLAN varsa bile at yarışından da zengin olan misalidir.

Hissede sermaye çok olması avantajdır..mesela 100.000 dolar ile yılda bir kerede 40-60.000 dolar kar gayet olasıdır.farklı sektörden 4-5 hisse..bıst30 dan...

Belli hedefim var..gerçekleşsin 1 dakika bile vobda durmam..Ailen,sosyal hayatın,gecen,aşak hayatın ,sağlığın vs. vob ile biter.
    Mesela size 2 milyon verilse bunu vobda 4 mil. yapmak o kadar zor ki..ama bunu hissede yapmak kolaydır..vob ,çok az para ile heyecan yerinden başkası olamaz..zaten 100 kontrat ve fazlasını yapamazsın..gece uyuyamazsın vs.

Sayfa 263/1000 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •