Sayfa 909/1122 İlkİlk ... 4098098598999079089099109119199591009 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Yakında ilaç darboğazı kaçınılmaz.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sen benim malima ortak misin??

Bu laubalilik nedir??

Kendine ceki duzen vermeye davet ediyorum seni...

Yalamuk herif..
    Üzerinde oturduğun servetin 200 de 500 de birine sahip olamayan insanlar bu forumu okuyor yazıyorken ve sesleri çıkmadan telefon işlerini çözerlerken , güya piyasanın berbatlığından dem vurur gibi yapıp da , 25K dan aşşa telefon kullanmam diye yazmak da ne demek..(senin kıç cebinde taşıdığın o telefon asgari ücretlinin 5 aylık köpek gibi çalışmasının karşılığı..)

5K 7K ya cillop gibi , her işini görecek , milyonlarca insanın kullandığı telefon lar var al bunlardan birisi kullan..Madem 25K veremeyecek durumdasın!!!!..

Ahlaksızlığın terbiyesizliğin edepsizliğin ikiyüzlülüğün laubaliliğin sonradan görmüşlüğün vucut bulmuş halisin..

İnsan bari susar ..Lafını bile etmez gider siparişini verir alır kullanır..

İşin komiği BOSPO da adamı bana savunmuş..
    Gel burada hükümeti ekonomik politikalarını sabah akşam eleştir..
    Ama bütün servetini de son 10 senedir hükümetin bu aptalca ekonomik kararları neticesinde elde etmiş adamı gel bana karşı savun..

Kimse neyi neden savunduğunu eleştirdiğinin bile farkında değil..

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hakimin tipi dikkatimi cekti..

Benim kafamdaki profille hic uyusmuyor.

Ben mi eski kafaliyim acaba??

Malımiz, mülkümüz, namusumuz, canımız her şeyimiz tehlikede.....

Darmstadt'dan sallamak kolay...

Syg,
    emlakçı galerici tipi var

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Merak edip şimdi baktım şaşırtıcı şekilde tüm para arzının %23'ü hala gerçek kişi TL mevduatı.
    Eskisine göre epey düşük bir oran. Ama içinde bulunduğumuz şartlara göre de oldukça yüksek buldum.
    Bankalar hangi saiklerle bu mudiyi ikna ediyorlar iyi irdelemek lazım.

Düzeltme: Bu %23 oranın içinde resmi olarak KKM'de var sanırım. KKM'yi düştükten sonra oran %16.26'ya düşüyor.

Yani gerçek kişiler için kur koruması olmayan klasik TL mevduatın tüm para arzına oranı %16.26.

Yine de şu anki şartlara göre yüksek.
    kesinlikle çok yüksek acaba tek yaşayan 70 yaş üstü kkm den haberi bile olmayan insanlar olabilir mi

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Yapı kredi

TL

32 gün üzeri

%20
    Bu ne ya %20 yıllık yani enflasyon karşısında paran %50 kaybediyor yılda
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Adamın Nalından sana ne????
    Adam masrafları kıstı.!!!
    Kedilerin mama parası %300 arttı.!!!
    Ahtapot çorbası ustası.!!
    Master şefe yazılmış.!!!
    Ahtapot üzerine yüksek lisans sahibi.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kedi maması konusunda dertliyim geçen sene 115 e aldığım mamalar 390 dan başlıyor.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kesinlikle çok yüksek acaba tek yaşayan 70 yaş üstü kkm den haberi bile olmayan insanlar olabilir mi
    Aslında %10 zaten belki dip seviye zira finansal okur yazarlığı olmayan epey bir mevduat sahibi vardır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Üzerinde oturduğun servetin 200 de 500 de birine sahip olamayan insanlar bu forumu okuyor yazıyorken ve sesleri çıkmadan telefon işlerini çözerlerken , güya piyasanın berbatlığından dem vurur gibi yapıp da , 25K dan aşşa telefon kullanmam diye yazmak da ne demek..(senin kıç cebinde taşıdığın o telefon asgari ücretlinin 5 aylık köpek gibi çalışmasının karşılığı..)

5K 7K ya cillop gibi , her işini görecek , milyonlarca insanın kullandığı telefon lar var al bunlardan birisi kullan..Madem 25K veremeyecek durumdasın!!!!..

Ahlaksızlığın terbiyesizliğin edepsizliğin ikiyüzlülüğün laubaliliğin sonradan görmüşlüğün vucut bulmuş halisin..

İnsan bari susar ..Lafını bile etmez gider siparişini verir alır kullanır..

İşin komiği BOSPO da adamı bana savunmuş..
    Gel burada hükümeti ekonomik politikalarını sabah akşam eleştir..
    Ama bütün servetini de son 10 senedir hükümetin bu aptalca ekonomik kararları neticesinde elde etmiş adamı gel bana karşı savun..

Kimse neyi neden savunduğunu eleştirdiğinin bile farkında değil..
    valla agzınıza sağlık.bende son zamanlarda iyice bıkmıştım onu yedim bunu yedim muhabbetinden.git bıst forumlarında yap muhabbetini şuraya 2 satır oran yazmazsın ama evini arabanı yedigini anlatır durursun..ben ve ben gibiler buraya oran görmek yada paramızı başka ne şekilde koruyabiliriz diye girip okuyoruz.gerisi boş ego.

Sayfa 909/1122 İlkİlk ... 4098098598999079089099109119199591009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •