Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Demir Yumruk operasyonunda tutuklanan örgüt lideri Eryılmaz'ın hâkim Sazak ile sevgili oldukları ortaya çıktı
-------------------------
takip etmek gerekir , terfi mi alacak , yoksa sürgün mü
https://twitter.com/t24comtr/status/...byEdz3eGSu-4qA
Bu ulke batmaz..
Bize kalsa batar da bize birakmazlar..
Bize birakilacak kadar onemsiz bir ulke degil, mesela Afirka'nin ucra kosesindeki bir ulke gibi degil yani...
Bu hem sans hem de felaket malesef.
Ne oldururlar ne de öldürürler..
Bunu hic aklindan cikartma..
Bir noktada ne yapmalari gerekiyorsa yaparlar ve kurtarirlar.
Kurtarmazlarsa kendileri icin bu isin cok daha maliyetli, cok daha kotu olacagini bilirler..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dün gece Bloomberg te Ege Cansen Ekonomi Politikaları Başkanlığı’na getirilen Prof. Dr. Bilge Yılmaz gazetedeki bir röportajında seçim sonrası sermaye kontrolü olabileceğini aktarmıştı.
(Bunu neden yapmış olabilir diye düşünürken aklıma iki olasılık geldi: 1- Buna gerçekten inanmış olabilir 2-Hükümeti dolar çıkışı ile seçim öncesi siyaseten daha da zorlamak için)
Diğer konuk Asaf da konunun belki yanlış anlaşılmış olabileceğini belirtse de mevcut durumdan kurtulmak için sermaye kontrolü seçeneğinin olabileceğini belirtti.
Bilmem, ben mi yanlış anladım.
Böyle bir düşünce doğru ise, bir kısım endişe sahibi insanın tam da seçim öncesi beklemek yerine seçimden 3-4 ay öncesinden dolarlarını sistem dışına çıkarmak isteyebileceği senaryosu olabilir mi?
Son düzenleme : virtue; 19-08-2022 saat: 12:36.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Anketi Rizede veya Sultanbeyli de vakit namazları çıkışı cami çıkışında yapmış olmalılar. Ben İ.Melih ten de kuşkulanıyorum.
Anket sahibi şirket çalışanlarını TUİK veya MB na almak lazım...
https://www.memurlar.net/haber/10384...-sasirtti.html
....Gelelim, "Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa, kesin oy vereceğiniz aday aşağıdakilerden hangisi olur?" sorusuna.
İlk sırada yüzde 43.7 ile Başkan Erdoğan var. Onu yine Mansur Yavaş takip ediyor; yüzde 21.6... Kılıçdaroğlu 14.5, Akşener 5, Ekrem İmamoğlu yüzde 4.5. Geriye kalanlar arasında yıldızı yükselen tek isim; yüzde 2.2 ile Fatih Erbakan.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri