Sayfa 295/748 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. İyi başlayıp kötü kapattı

Tam milli takım işi önümüzdeki

maçlara bakacağız artık

2.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    menderesin en değerli çeyreği 3.çeyrektir, en fazla satyış yaptığı çeyrek 3. çeyrektir. Yapmış olduğu stoktan zaten bu malların 3. çeyrek için olduğu anlaşılıyor. Bu arada info ve bofa nın alışları eğer yabancı takasına gidecekse 4 milyon lot daha piyasadan silinmiş olur. haftaya kademeler 5-10 k ile tutulur. Daha yolun çok başındayız.
    2,78 maliyet ile beklemeye devam ediyorum ben

bakalım nereye kadar gidecek 7 tl mi 10 tl mi olacak
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by kamuranaliriza Yazıyı Oku
    2,78 maliyet ile beklemeye devam ediyorum ben

bakalım nereye kadar gidecek 7 tl mi 10 tl mi olacak
    tekstil ve enerjininde artık kara olumlu yansıması gerekiyor. Bu sadece tarım sektörünün ittirmesiyle olmaz. Böyle giderse, yıllıkta geçmiş yıl zararları kapanıp bilançonun artıya geçmesi bile mümkün gözüküyor. Bu arada borçlarda ciddi bir azalma söz konusu, 1 yıl içinde döviz cinsinden borçlarını baya kapatmış, tl kredi çekip döviz borçlarını ödemiş şu ortamda yapılabilecek en mantıklı işi yapmışlar. Bu yönden tebrik ediyorum mendersin muhasebe bölümünü. Şu gayrimenkulle ilgili ibr haber patlatsa deseki şu kadar daire satıldı şu kadar para geldi vs vs işte o zaman tadından yenmez. Ayrıca sayın kamuranaliriza sizi bu topicte baya eski zamanlardan biliyorum sabırlı bir yatırımcısınız, ben elimde 5 yıl tutup pandemide satıp çıkmıştım, tekrardan 3 aylık bilançosunun güzel gelmesiyle geri geldim. Herkese, yıllardır bekleyen yatırımcılarına, ortaklarına güzel karlı günler diliyorum. Şu da bir gerçek bu yıl menderesin yılı olacak.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

4.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    tekstil ve enerjininde artık kara olumlu yansıması gerekiyor. Bu sadece tarım sektörünün ittirmesiyle olmaz. Böyle giderse, yıllıkta geçmiş yıl zararları kapanıp bilançonun artıya geçmesi bile mümkün gözüküyor. Bu arada borçlarda ciddi bir azalma söz konusu, 1 yıl içinde döviz cinsinden borçlarını baya kapatmış, tl kredi çekip döviz borçlarını ödemiş şu ortamda yapılabilecek en mantıklı işi yapmışlar. Bu yönden tebrik ediyorum mendersin muhasebe bölümünü. Şu gayrimenkulle ilgili ibr haber patlatsa deseki şu kadar daire satıldı şu kadar para geldi vs vs işte o zaman tadından yenmez. Ayrıca sayın kamuranaliriza sizi bu topicte baya eski zamanlardan biliyorum sabırlı bir yatırımcısınız, ben elimde 5 yıl tutup pandemide satıp çıkmıştım, tekrardan 3 aylık bilançosunun güzel gelmesiyle geri geldim. Herkese, yıllardır bekleyen yatırımcılarına, ortaklarına güzel karlı günler diliyorum. Şu da bir gerçek bu yıl menderesin yılı olacak.
    0,70 0,80 kuruşlardan elimde vardı 2,5 sattımdı

daha yükselince sonralarında 3,50 den aldım 2,10 lardayken maliyet düşürme ile 2,78 civarında maliyetim var satmayacağım satmam da bu bilançoyu gördükten sonra
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

5. Ben biraz ekledim bugün.

Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Ben biraz ekledim bugün.
    3-4 Aydır takbimdeydi.
    Aslında taktik olarak biraz alır, yıllık zirveyi geçince o kadar daha alırdım.
    Bu sefer risk aldım tek seferde 5 üzerinde maliyetlendik bakalım.

Bırak artık performans artırmayı, birisi dese ki ard arda 3 çeyrek bilanço dönemi daha aynı performans devam edecek, gözü kapalı portföyü buna bağlarım.

7. Buralardan maliyetlenenleri silkelemek isteyebılırler önümüzdeki günlerde

8.  Alıntı Originally Posted by CEMIX Yazıyı Oku
    Buralardan maliyetlenenleri silkelemek isteyebılırler önümüzdeki günlerde
    Bugün alınan malın %90 nı ilk 5 kurum aldı. bunlar İnfo, Bofa, İş yatırım ve alnus yatırım, malı alanlar zaten babalar silkelecek pek kimse yok. sadece günlük art arda yükselişler ve inişler hızlı ve sert olur ama artık her seans yeni zirvelerini kırmaya aday. İlk defa 4 iş günü bofa her gün mal aldı.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 295/748 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •