İyi başlayıp kötü kapattı
Tam milli takım işi önümüzdeki
maçlara bakacağız artık
İyi başlayıp kötü kapattı
Tam milli takım işi önümüzdeki
maçlara bakacağız artık
tekstil ve enerjininde artık kara olumlu yansıması gerekiyor. Bu sadece tarım sektörünün ittirmesiyle olmaz. Böyle giderse, yıllıkta geçmiş yıl zararları kapanıp bilançonun artıya geçmesi bile mümkün gözüküyor. Bu arada borçlarda ciddi bir azalma söz konusu, 1 yıl içinde döviz cinsinden borçlarını baya kapatmış, tl kredi çekip döviz borçlarını ödemiş şu ortamda yapılabilecek en mantıklı işi yapmışlar. Bu yönden tebrik ediyorum mendersin muhasebe bölümünü. Şu gayrimenkulle ilgili ibr haber patlatsa deseki şu kadar daire satıldı şu kadar para geldi vs vs işte o zaman tadından yenmez. Ayrıca sayın kamuranaliriza sizi bu topicte baya eski zamanlardan biliyorum sabırlı bir yatırımcısınız, ben elimde 5 yıl tutup pandemide satıp çıkmıştım, tekrardan 3 aylık bilançosunun güzel gelmesiyle geri geldim. Herkese, yıllardır bekleyen yatırımcılarına, ortaklarına güzel karlı günler diliyorum. Şu da bir gerçek bu yıl menderesin yılı olacak.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D
Ben biraz ekledim bugün.
3-4 Aydır takbimdeydi.
Aslında taktik olarak biraz alır, yıllık zirveyi geçince o kadar daha alırdım.
Bu sefer risk aldım tek seferde 5 üzerinde maliyetlendik bakalım.
Bırak artık performans artırmayı, birisi dese ki ard arda 3 çeyrek bilanço dönemi daha aynı performans devam edecek, gözü kapalı portföyü buna bağlarım.
Buralardan maliyetlenenleri silkelemek isteyebılırler önümüzdeki günlerde
Bugün alınan malın %90 nı ilk 5 kurum aldı. bunlar İnfo, Bofa, İş yatırım ve alnus yatırım, malı alanlar zaten babalar silkelecek pek kimse yok. sadece günlük art arda yükselişler ve inişler hızlı ve sert olur ama artık her seans yeni zirvelerini kırmaya aday. İlk defa 4 iş günü bofa her gün mal aldı.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yer İmleri