Sayfa 719/1312 İlkİlk ... 2196196697097177187197207217297698191219 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    Yine 0.99 söylentisi var doğru mu?
    Yürürlükte olan, ilk kez ev alacaklar için %0,99 faizli kredi bile uygulanmıyorken, yeni bir 0,99% söylentisi anlamlı değil. Araçlardaki ÖTV indirimi beklentisi gibi boş. Açıklanacak olan sosyal konut projeleri için geçerli olabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İstanbul'daki boş ofis binalarını daireye çevireceklermiş ve 50.000 yeni 0 daire çıkacakmış, Çevre ve Şeh. Bakanının tweetırda yazdığına göre...

Benim çalıştığım, gördüğüm yerlerde genelde 1 katta 3-4 kişilik 2 tuvalet(1 kadın 1erkek şeklinde) var, bu tuvalet/banyo olayını halletmek kolay mıymış dönüştürürken acaba merak ettim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İstanbul'daki boş ofis binalarını daireye çevireceklermiş ve 50.000 yeni 0 daire çıkacakmış, Çevre ve Şeh. Bakanının tweetırda yazdığına göre...

Benim çalıştığım, gördüğüm yerlerde genelde 1 katta 3-4 kişilik 2 tuvalet(1 kadın 1erkek şeklinde) var, bu tuvalet/banyo olayını halletmek kolay mıymış dönüştürürken acaba merak ettim...
    Bide ofisin kira geliri ne kadar dairenin kira geliri ne kadar manrıklı yatırım olmaz. Çoğunda balkon dahi yok. Anca yurt yapılır onlardan
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Standart 3+1 daire yapmak isterseniz, binayı iskelete çevirmeniz lazım, çok masraflı olur. Ama her bir büroyu stüdyo daire veya 1+1 haline çok kolay bir şekilde getirirler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bide ofisin kira geliri ne kadar dairenin kira geliri ne kadar manrıklı yatırım olmaz. Çoğunda balkon dahi yok. Anca yurt yapılır onlardan
    Evet yurt mantıklı bir fikir olabilir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Standart 3+1 daire yapmak isterseniz, binayı iskelete çevirmeniz lazım, çok masraflı olur. Ama her bir büroyu stüdyo daire veya 1+1 haline çok kolay bir şekilde getirirler.
    Hocam eğer halihazırda herbir ofisin kendine has tuvalet/banyosu varsa 1+1 olabilir ama benim şimdiye kadar gördüklerim genelde mesela bir kat 500-600 m kare, 20-30 vb kişi çalışıyor, orada sadece 1 erkek ve 1 bayan tuvaleti var... Bu katları bölümlere ayırıp her bölüme banyo eklemek oldukça zor olmalı

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Balkonmu? Yeni yapilan evlerin cogunda balkon zaten yok

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam eğer halihazırda herbir ofisin kendine has tuvalet/banyosu varsa 1+1 olabilir ama benim şimdiye kadar gördüklerim genelde mesela bir kat 500-600 m kare, 20-30 vb kişi çalışıyor, orada sadece 1 erkek ve 1 bayan tuvaleti var... Bu katları bölümlere ayırıp her bölüme banyo eklemek oldukça zor olmalı
    Kısaca ölme eşşeğim ölme yaz gelecek çayır çimen bitecek
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 719/1312 İlkİlk ... 2196196697097177187197207217297698191219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •