Sayfa 6/74 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 41 - 48 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Ne olmuş bu tekeye yaa.??
    Yardan aşağı uçuruma yuvarlanmış...%7-

2. Sn berkimcans açılış hakkında görüşünüz nedir

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Sn berkimcans açılış hakkında görüşünüz nedir
    AZTEK günlük, alıcı tarafın başında İs Yatırımın olması olumlu, rekor talep gelen bir halka arzın bu kadar satış yemesine şaşırdım, gene de Yatırım ve Emeklilik Fonlarının alışına çok güveniyorum, satıcılar muhtemelen kısa vade al-sat cılardır, satışı tahtayı taşıyacak olanlar karşılıyordur, bugünü kötü kapatmayacağını düşünüyorum,
    [/url

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bu tekenin gücü buraya, 13.50 kadar gibi..
    Ben,3-4 tavanda satmamak için inat ettim,Çoban malı yukarı sürmemek için daha çok inatcı çıktı..
    İzleyelim bakalım,netice ne olacak....

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    AZTEK günlük, alıcı tarafın başında İs Yatırımın olması olumlu, rekor talep gelen bir halka arzın bu kadar satış yemesine şaşırdım, gene de Yatırım ve Emeklilik Fonlarının alışına çok güveniyorum, satıcılar muhtemelen kısa vade al-sat cılardır, satışı tahtayı taşıyacak olanlar karşılıyordur, bugünü kötü kapatmayacağını düşünüyorum,
    [/url
    Yatırım ve emeklilik fonlarında sıkıntı yok ama cuma günü konsorsiyum liderleri Deniz ve Qnb tahtada büyük hacimler ve görüntü doğruysa satışlar yaptılar tabi görünenin arkasında görünmeyen bir durum varsa onuda bilemiyoruz.
    YTD.

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Yatırım ve emeklilik fonlarında sıkıntı yok ama cuma günü konsorsiyum liderleri Deniz ve Qnb tahtada büyük hacimler ve görüntü doğruysa satışlar yaptılar tabi görünenin arkasında görünmeyen bir durum varsa onuda bilemiyoruz.
    YTD.
    Halka arzdan yüklüce alanlar %20 lik kar marjını yeterli görmüş olabilirler, Deniz Yatırım bugün alış tarafında, QNB Yatırımın fazla satışı yok, önemli olan burada satışların karşılanması,

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    AZTEK genel takas, inanın rahatım, düşüşler benim için alım fırsatı oldu!
    6.satırdaki Toplam fark ne anlama geliyor heralde böyle bir aracı kurum yoktur

6.satırdaki Toplam fark ne anlama geliyor heralde böyle bir aracı kurum yoktur

@S0rR0S, kurumların aralarında virman yapmasından kaynaklı eksik bilgi dolayısı ile toplam fark görülebilir. Gün içinde henüz verisini iletmemiş kurum olur ise bu da toplam fark olarak görünür, Takasbank ın günlerdir 1 mlyn lotun üzerinde eksik veri olmasına izin vermesi hoş değil,

Sayfa 6/74 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •