Sayfa 315/747 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Spekin mesir macunu bitti yine

Yaw sabah kaldırıp akşam kapanışa kadar dayamamıyorsun işte

Kapanışa yakın kaldır işini gör ertesi güne ya nasip dersin

Bi ögrenemedin şu işleri

2.  Alıntı Originally Posted by kamuranaliriza Yazıyı Oku
    yani kolay kolay aşağılara hızlı şekilde düşmeyebilir mi diyorsunuz
    Gelen bilançoya göre her düşüş alım fırsatı benim gözümde. 5 altına inerse fullerim malı. BOFA çok oynuyor hisse ile yoksa gözü kapalı 10 tl ye kadar tavan yapması lazım.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. Türk borsasının artık sabah sat, akşam 5,30 dan sonra al muhabbetini bitirmesi lazım.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

4. Euro doların altına geldi dolar standart düşmüyor enerji krizi vb nedeniyle Euro daha da düşebilir zamanla bu çeyrek Euro borcu nedeniyle fazla zarar yazılmaz gibi ekstra birşey olmazsa.2.çeyrekte ABD ihracat artışı çok önemli şirket güzel bir iş yapmış inşallah artarak devam eder.Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Euro doların altına geldi dolar standart düşmüyor enerji krizi vb nedeniyle Euro daha da düşebilir zamanla bu çeyrek Euro borcu nedeniyle fazla zarar yazılmaz gibi ekstra birşey olmazsa.2.çeyrekte ABD ihracat artışı çok önemli şirket güzel bir iş yapmış inşallah artarak devam eder.Ytd
    Düşüş hızlandı euroda 18 altına geldi anlık -%1.1 ile 17.97 Euro borcundan finansman geliri yazarmışız ne olur Euro dolar parite bu gidişle 0.9-0.95 lere gelecek gibi.Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Euro/usd kurundan dolayı en iyi alternatif ABD olacaktır.

Bu arada yakında EUR/USD 1'in altında olur
     Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Düşüş hızlandı euroda 18 altına geldi anlık -%1.1 ile 17.97 Euro borcundan finansman geliri yazarmışız ne olur Euro dolar parite bu gidişle 0.9-0.95 lere gelecek gibi.Ytd
    Daha çok eyleneceğük

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Daha hazan mevsiminde bol bol 3000 mWh/usd üzerinde PTF göreceğiz .

Bol bol kojen göreceğiz

Minikyatirimci tatile gitti tahta sahipsiz kaldı.

2 gündür ptfleri 4000 dayadilar bakalım kojen ne yaptı

8.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Başka arkadaşlarda benzer düşünceleri var bende alakası olduğunu düşünüyorum sonuçta %25 iç pazara ayrıca benzer turist artışları abd ve Avrupada da vardır ihracat artışının nedeni olabilir siz öyle düşünün biz böyle hocam. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dostum bana alıntı yapma seninle beni aynı kategoriye sokmasın okuyanlar halinle takıl
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Sayfa 315/747 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •