Sayfa 66/132 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 521 - 528 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DEMİR Yazıyı Oku
    254.138.405

Harika bilanço tek olumsuz yönü kapasite artışının 2023 ilk çeyreğe kalmasi gerisi ballı kaymak benim vaktim var beklerim. Yıl sonu hala 600 milyon gelme ihtimali var bence. 4. Fabrikanin en buyuk ve onemli ekipmanı kağıt makinası siparişi verilmiş üretimi yapılmış ve parca parca geliyormuş ama tedarik zincirindeki aksamalar nedeni ile bu şekilde 2023 e kalmış sağlık olsun. Geç olsun bizim olsun.

Alıntı Originally Posted by Bambu Yazıyı Oku
    Şunu bilemiyoruz, 2023 blançoda karı görüncemi artacak (%40) yoksa yılbaşına kadar bunu satınmı alacak!
    Ama sorun değil her iki şıkta pozitif nasılsa.
    Daha var ama, %40 lık kapasite artışı dışında yüksek temettü verimide hisseyi cazip kılacaktır diye düşünüyorum.
    Ona piyasa karar verecek 🙂 dediğin gibi ikiside pozitif 👍

Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Harika bilanço tek olumsuz yönü kapasite artışının 2023 ilk çeyreğe kalmasi gerisi ballı kaymak benim vaktim var beklerim. Yıl sonu hala 600 milyon gelme ihtimali var bence. 4. Fabrikanin en buyuk ve onemli ekipmanı kağıt makinası siparişi verilmiş üretimi yapılmış ve parca parca geliyormuş ama tedarik zincirindeki aksamalar nedeni ile bu şekilde 2023 e kalmış sağlık olsun. Geç olsun bizim olsun.
    👍 katılıyorum.

4. Her bilançodan sonra biraz geri geliyor biraz gelse de 2022 hedef lotuma daha 300 lot var alım yapalım yaw.

5. Çok nazlı ama gidecek elbet hakettiği yere…

Alıntı Originally Posted by DEMİR Yazıyı Oku
    Çok nazlı ama gidecek elbet hakettiği yere…
    İnananlarla...

7. Yatırımcı ilişkilerine 2 soru sordum bakalım dönüş olunca burdan paylaşırım ortaklar.

Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Yatırımcı ilişkilerine 2 soru sordum bakalım dönüş olunca burdan paylaşırım ortaklar.
    Benim mail e 24 saat içerisinde cevap vermişlerdi

Yeni fabrika 3. çeyreğe yetişecek mi diye?
    KAP açıklaması ile herkese duyuracağız, tedarik zincirinde sorunlar var demişlerdi.

Finansal dip notlarda konuyu netleştirmişler, 2023 ilk çeyrekte yetişecek demişler.

Siz zor soru sordunuz demek ki

Sayfa 66/132 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •