Gayet iyi , bond daki vergi mevzuati bunlarda yok , 10% stopaj var
Gayet iyi , bond daki vergi mevzuati bunlarda yok , 10% stopaj var
0.75 ile 1,5 % arasi banka kesintisi ve bond un o andaki fiyati ki primlenmisse kazanc da var
BİST 100 dışı hisse fonlarına dikkat edilmeli , endeksin bu gün zirvede dolaşmasına rağmen , fonlardan yarın en az biri eksi yazacak
BİST100 dışı hisseler için iki seçenek var , ya sıra onlara da gelecek , ya da sıra onlara gelmeden alayına çakacaklar
TEB Portföy Yedinci Serbest ( Döviz) Fon-TIT, izahnamesi yatırım riskleri bölümünde;
. Yapılandırılmış Yatırım Araçları Riskleri: Yapılandırılmış yatırım araçları anapara taahhüdü
içeren ve içermeyen olarak farklı türlerde ihraç edilebilmektedir. Dolayısıyla da, özellikle anapara taahhüdü
içermeyen bu araçlara yapılan yatırımlar, beklenmedik ve olağan dışı gelişmelerin yaşanması durumunda vade
içinde veya vade sonunda tamamının kaybedilmesi mümkündür. Söz konusu araçların dayanak varlıkları üzerinde
oluşturulan stratejilerinin getirisinin ilgili dönemde negatif olması halinde, yatırımcı vade sonunda hiçbir gelir elde
edemeyeceği gibi vade sonunda yatırımlarının değeri başlangıç değerinin altına düşebilir.
yazıyor. Ana para riski varsa, getiri garantisi yoksa hiç bir anlamı yok.
Ayrıca hiçbirisi TEFAS ta işlem görmüyorlar.
üstadım siz geçenlerde, yani doğru zamanda zjl'den çıkmıştınız. ben de bir hafta sonra çıktım. yalnız şu da var ki tunç Şatıroğlu, yan kâğıtlar diye de anılan xtumy tarafını kesinlikle önermiyor ve geride kalacak diyor. bunlara yatırım yapıp ta hocam niye gitmiyor demeyin diyor adam. buradaki ince nokta, xtumy bazlı fonların endeks performansını xu100 bazlı fonlardan çok daha fazla geçebiliyor olmaları. bir de 1680 1700 direnci, bankalar önderliğinde geçildi. şu ara endeks hafif aşağı yataya sararsa yine bankalar önderliğinde kâr satışları olup xtumy'de canlılık olur mu ona bakmak lazım.
Eurobond vade sonunda beher degeri oderse , bunlarda odenir .serbest fon olduklarindan nitelikli yatiriimci icin
Yer İmleri