takma ,takma rabak takma aktaş ve bir çok takıp tarih olan hisseler neyseki bizim ufak bir avuntusu var.
takma ,takma rabak takma aktaş ve bir çok takıp tarih olan hisseler neyseki bizim ufak bir avuntusu var.
Bizim ufaklık ne alemde acaba gölgesini bile göremiyoruz varlığıda yokluğuda takılmıyacak gibi değil patron araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur diyordu senelerin duayen sanayicisi bi bildiği vardır bizim arabanın başında toplanacağımızı hesap etmiştir bana kalırsa arabayı kaskolatmış yoluna başka arabayla devam ediyordur.
Akant çaresiz şekilde hiç bir yerden haber alamıyoruz atı alan patron üsküdarı geçti diyorlardı patronmu atı kaçırdı atmı patronu kaçırdı karışık bi durum var ingilizce japonca türkçe kayıp ilanımı versek gıyabında davaları var gıyabında patronun selasınıda verirlerse şaşırmam bu gemi nasıl yürür böyle.
yapacak bir şey yok .neyseki hisse net var iyiki varsın hisse net en azından burda iki satır yazıp hayal kuruyoruz.nippos mippoş arazi marazi .belki patronda yeniden borsa gelsin yeni sermaye arttırımı bedelli medelli...almad falan gibi reklamı patlatırsa alt liğ üst liğ derken ulusal liğ.üf birde arsayıda yağlarsa var ya ne yeni taşıyıcılar gelir. ikinci on yılda... namık kemal iyiki vardın.
Yer İmleri