Sayfa 8/74 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 57 - 64 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

1. Emeklilik fonlarının bosalttığı belliydi başını kaldırmaya kalksa verdiler .
    Demekki artık fonlarda kısa vadeci %10-%20 ile çıkıyorlar.Fonlardan ziyade Deniz in vermesi işi bozdu tabi içeride nasıl bir hesap var bilmiyoruz.
    YTD

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Sn berkimcans 2022 1.Ç ve 2Ç kar zarar izahnamede yoktu siz biliyormusunuz nedir durum
    Çok incelemesem de mali durumunda bir sıkıntı olmadığını biliyorum, kar yapan bir bakkal dükkanı! halka arz fiyatı da makuldü!

AZTEK günlük, sol tarafta başta İs Garanti YapıKredi QNB İnfo olmadan gitmez, Trive Menkul de normalde günlükçüdür!

3. 2022 1.çeyrek izahnamede 49 milyon değil mi ?

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    2022 1.çeyrek izahnamede 49 milyon değil mi ?

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn katre 7878 Seçilmis finansal bilgilerde göremedim şuan tekrar baktım en son 2021 yıllık var siz nerede gördünüz 2022 1ç yi
    YTD

AZTEK günlük, takas güzelleşiyor, tek olumsuzluk İs Yatırımın sağ tarafta olması, bugün olacak birşeyler!

AZTEK günlük, takas da beklentim gerçekleşiyor, İs Yatırım sol tarafa geçti!

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    AZTEK günlük, takas da beklentim gerçekleşiyor, İs Yatırım sol tarafa geçti!
    Nefesi yetmedi

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Nefesi yetmedi
    Daha kapanış gerçekleşmedi, bugün bir kalkışma oldu, devamı gelecektir, bu hisse buralarda kalmaz, parmaklar artık alış tuşundalar! o değilde 13.49 da satışım vardı 13.48 den döndü!

Sayfa 8/74 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •