Sayfa 622/997 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İnsan ortağına kıyar mi? Heleki Reha Kaya asla kıyamaz
    Reha Gaya atölyede sarışınlar ile gönül eğlendirirken, yenge evdekileri verir, bagaja depolarız..

o kısmı golay da,

Davşanlıya gadar gitmeye gerek olacak mı..? o kısmı önemli..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Reha Gaya atölyede sarışınlar ile gönül eğlendirirken, yenge evdekileri verir, bagaja depolarız..

o kısmı golay da,

Davşanlıya gadar gitmeye gerek olacak mı..? o kısmı önemli..
    Hmm asıl olay bu.. gitmeye gerek kalmaz bence ama yinede Sarisinlar vadisi başkanı Reha Kaya'ya uğramak lazım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İnsan ortağına kıyar mi? Heleki Reha Kaya asla kıyamaz

Rahmi Oruç Güvenç hayatını kaybetti

Cumhuriyet tarihinde ilk defa müzikle tedavi yöntemlerini geliştiren ve uygulayan Prof. Dr. Rahmi Oruç Güvenç girdiği operasyonun ardından geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

1948 yılında Kütahya™nın tavşanlı ilçesinde doğan Güvenç, İstanbul Üniversitesi bünyesinde uzun yıllar müzikle tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarını yönetti.

Arkadaşımın, ağabeyinin cenazesine gitmişmi, Bizanslı?

Bizansmı, koy dötüne gitsin!

Vay vaaay Star'da "Çakırcalı Mehmet Efe " filmi var.. Siyah beyaz, film benden eski..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Rahmi Oruç Güvenç hayatını kaybetti

.

Arkadaşımın, ağabeyinin cenazesine gitmişmi, Bizanslı?

Bizansmı, koy dötüne gitsin!
    Abi bende şimdi sizden duydum .. Haberlerde filan da hiç rast gelmedim nedense..

Üsküdar'da kılınmış namazı.. Allah rahmet eylesin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
    Abi bende şimdi sizden duydum .. Haberlerde filan da hiç rast gelmedim nedense..

Üsküdar'da kılınmış namazı.. Allah rahmet eylesin..
    duysak giderdik.

haber vermeyenler utansın..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    duysak giderdik.

haber vermeyenler utansın..[emoji107]
    Abi sende iyice ateşe atıyorsun kendini

Zamlı rakı bana dokundu herhal.. Az TV izlerken yavaş yavaş uyku moduna geçeyim.. saat olmuş 03.15.. 9'da kalkacağim..

Sayfa 622/997 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •