Pıst 100 de düzeltmeden sonra iyi bir enerji şirketi bulup sepete koyacam.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yarina ucuzluk pazari olacagini dusunmuyorum. Gyo lardan yakalaya bilirsem bisey onlari sepete atacam ben.
Hic dusmeyen borsa icat edilmis. Birdaha short denemeyecem![]()
Geçen kaldığım sitede otomatik mail gelmiş. İGDAŞ'dan doğalgaz saati kontrol için ziyaretçi gelmiş. Dikkatli kullanıyorum İGDAŞ'ın sistemi uyarı verdi belki, ayrıca yeterince polar giysi aldım. Öte yandan bizi bu konu çok etkilemez, Azerbaycan, İran, Rusya, Cezayir alternatif çok.
Doğalgaz çeken sanayi ürünlerinin üretimini bence Türkiye'ye kaydırırlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Herif insanların kafasında şüphe olan hisselere giriyor, short açmamak için kendini zor tutuyorsun.
Ucuz malı da milletin üzerine yıkıyor.
Zengin ve paralı adamın stratejisi değil bu, büyük kumarbaz stratejisi de değil.
BankOf'u ayrı tutuyorum genelde isabetli oluyor. Muhtemelen ABD'de denetime tabi bir kurum.
Know Your Customer kuralı var, karanlık odaklara da hesap açtıklarını sanmam. Resmi bacak olarak kullanılıyor da olabilir, BankOf karşı tarafı nereden bilelim der.
Geroge Soros vs 10 larca bağımsız fonu var, içerden bilgi ile kendini soyacaklara karşı önlem almıştır büyük fonlar.
Bu arada bazı hisse genel kurul tutanaklarında itfaiyeci, öğretmen vs emeklilik fonlarını görünce üzülüyorum, herifler kendi emeklilerini de soyuyor muhtemelen.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hafta boyu yükselen piyasalarda özellikle cuma öğleden sonra satış geliyor. Yarın geri çekilme ve hafta sonu riskini almama moduna daha erken girebilirler. Açılıştan sonra bankalara dikkat etmek gerek.
Yer İmleri