Sayfa 669/2198 İlkİlk ... 16956961965966766866967067167971976911691669 ... SonSon
Arama sonucu : 17582 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
    @aihsan_goker
    ·
    36d
    Gün gelecek, burası ölü insanların günlüğü haline gelecek. Herkese mutlu pazarlar..
    Bu doğru. Covid başladığında, 2 seneden fazla oldu, covid olan ve semptomları yazan paylaşımcılar vardı. Vefat edenler olmustu. Bunların gecmiş twitlerini okumuş ve üzülmüştüm.

Bu twiti okuyunca da kötü oldum. Ülke nüfuslarının bir anda azalacağını yazıp duruyorum.
    @erefefik

2. Dr. Artunç Kocabalkan
    @DrKocabalkan
    ·
    37d
    Pazartesi borsa yükselir!
    Dr. Artunç Kocabalkan
    @DrKocabalkan
    ·
    17d
    Tüm olanlara rağmen bakın borsamız dimdik ayakta ve güvenilir demek için !
    Evet...Buradan anlarız ki, 6'lı masa seçimi kazanıp, ülke yönetimini devir alamayacak. Ama 6'li masa icindeki bir lider CB olacak. Yazdiklarimin olabilmesi için olmazsa olmaz bir şart var:
    Meral Abacık kesin olarak 6'lı masanın CB adayı olmamalı. Kesin.
    Diger bir şart, Kiliçdaroglu aday olmali. Mansur Yavaş da kesinlikle aday olmamalı.
    Kılıçdaroglu aday olmazsa, uyanmış görünüyorlar, Imamoğlu aday olmalı.
    @erefefik

3. Salih Gözcü
    @SalihGozcu
    Yaş ilerledikçe; dingin bir kabulleniş başlıyor. Gelene, gidene, olana, yitene "olur böyle şeyler" deyip çay içiyorsun..
    Çay, kayfe yok. Su içiyom ben. İnce bir lemon dilimiyle.
    @erefefik

4. Timur Soykan
    @timursoykan
    ·
    6s
    Sedat Peker'in ifşalarında bir dönüm noktasına geldik. Bundan sonrası; gerçeğin yok sayılamayacağı aşama. İktidarın 'görmüyorum', 'duymuyorum' stratejisi artık işe yaramıyor. Sessizlik çare olmaz. Çünkü gerçeğin en büyük gücü istikrarlı, tutarlı olması. Hiçbir sessizlik örtemez.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Evet...Buradan anlarız ki, 6'lı masa seçimi kazanıp, ülke yönetimini devir alamayacak. Ama 6'li masa icindeki bir lider CB olacak. Yazdiklarimin olabilmesi için olmazsa olmaz bir şart var:
    Meral Abacık kesin olarak 6'lı masanın CB adayı olmamalı. Kesin.
    Diger bir şart, Kiliçdaroglu aday olmali. Mansur Yavaş da kesinlikle aday olmamalı.
    Kılıçdaroglu aday olmazsa, uyanmış görünüyorlar, Imamoğlu aday olmalı.
    Büle olursa, iktidar yandasları Tayyip Aga gitti emme Akp yine hökümatta deyip biraz rahatlayacaklar, muhalefet yandaslari ise Meral Abacıgın Ataturkcu soylemleriyle rahatlayacaklar.
    Hdp destekcisi Kürtler ve Aleviler iyi bir kazık yiyecekler tabii ki.
    Ama bunun sorumlusu Kılıçdaroglu oldugundan, bu kazıgın hisabıni ona soruversinler gari.
    Ne yapacaz yani, gidip pkk'ya oy verip, pkk'yı hökümat ortağı mi yapalim?
    Gerizekali degiliz abi...
    @erefefik

6. Cem Uzan
    @uzancc
    Sedat Peker son derece önemli ifşaatlarda bulunuyor. Yürekli bir iş yapıyor. Cesur bir adam. Mert bir adam. Bazen
    Sedat Peker'den de gayet iyi İçişleri Bakanı olurmuş diye düşünüyorum.
    DAYI
    @dayiekonomi
    ·
    40d
    Sen tam bi salatalıksın dostum
    Acur bu acur be ya...
    @erefefik

7. @erefefik

8. https://justpaste.it/4sc2l

ABD ordusunun 2. Dünya Savaşı'nın son aşamasında, 1945 yılının Ağustos’unda Japonya’nın Hiroşima ve Nagasaki’ye attığı atom bombaları 15 ve 20 kilotonluk (Değeri bin ton olan kütle birimi) etki yaratmıştı. Türk ordusunun Kürdistan Özgürlük Gerillası'nın üslenme alanlarına saldırıda kullandığı taktik nükleer bombaların etkisi kameralara yansıdı.

Medya Savunma Alanları’nda bulunan Zap, Metîna ve Avaşîn bölgelerine dönük 14 Nisan 2022’den bu yana devam eden işgal saldırılarında taktik nükleer silahlar, Türk ordusunun vazgeçilmezi oldu. Dünya ve uluslararası kamuoyunun sessizliğini fırsat bilen Türk ordusu, kullanıldığı bölgede bütün canlıları yok etme gücüne sahip bu silahlara artık neredeyse her gün başvuruyor.

Max 120 mm havan topu bu be ya. Bu kadar zamandır huber takip ederim, büle bir palavra duymadım.
    Üle büle değil. Adamlar taktik nükleer silah deyorlar be ya. Çiçek atalim bu bebelere, emzik atalım. Yazzık. )))))))))))))))))))))
    @erefefik

Sayfa 669/2198 İlkİlk ... 16956961965966766866967067167971976911691669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •