Qdam karıdan boşanmak için kaçmaya calisiyor ,acaib günlere kaldık![]()
Qdam karıdan boşanmak için kaçmaya calisiyor ,acaib günlere kaldık![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
S.a arkadeşler
Perşembe günü ABD ye dönüş yapıyorum .
Bu vesile ile forumda eskisi gibi onlıne olamayacağım .
İstemeyerek kırdığım üzdüğüm olduysa hakkını helal etsin .
Ereğli ortaklık payımdan ötürü arada sırada orada onlıne gözükeceğim arada fırsat oldukça yazarım çizerim
Allah’a emanet olun
L.A. veya Miami'ye yolun düşerse iki yol muhabbet ederiz.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
viopda işlem yapıyorsan hayretullaha alışacaksın.
Hayırlı yolculuklar dilerim big abi, bist sayende iyi bir ralli gördü, hemde en ölümcülündenspotta hamal gibi mal taşıyan ky arkadaşlar sayende iki guruş kar etti. Bir geldin pir geldin, bu iki aylık süreçte sen go go tar tar dedikçe pala emmide fışkırttıkça fışkırttı
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri