Sayfa 574/1000 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Allahtan 10 gun yoktum o dagitilan paralardan bir kismini benden alacaklardı yoksa.. Olmadığım zaman kaybetmiyorum iyi birsey

2. Bu arada bisttin palası hakkaten çok ballı, yarın global borsaları özellikle dowu feci şekilde zopalıyacaklar diye düşünüyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Aylik 30 endeks log kanalsal goruntu..

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu arada bisttin palası hakkaten çok ballı, yarın global borsaları özellikle dowu feci şekilde zopalıyacaklar diye düşünüyorum.
    Umarim Bozkurt bey dow sp falan diplesinde rahatlayalim... Yeni dip olmaz bence gunluklerde ama az daha dusebilir.. Gerci bizim icin farketmiylr

5. Down gevsettiler. Ekside artıda palaya yarıyor. Bakıyorum foruma henüz batan yok.

6.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Down gevsettiler. Ekside artıda palaya yarıyor. Bakıyorum foruma henüz batan yok.
    nasıl yok ben battım ya
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Down gevsettiler. Ekside artıda palaya yarıyor. Bakıyorum foruma henüz batan yok.
    Benim portfy en tepesinden % 35 eridi.. overall olarak yani spot falan hersey dahil.. Enflasyinu falan hesabetmiyorum.. batma gibi birsey

8. Forumda gladyatorler kaldı.bi de benim gibi eskiden bata bata artık kıyıda olta balıkçılığı yapanlar
     Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku

Sayfa 574/1000 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •