Originally Posted by
pisyedili01
iyi bir borsacı değilim ama eskiyim...
bu sayma işleri bizim zamanımızda(kyler için)....
1-borsa kapanırdı
2-borsa kapandıkdan belli bir zaman sonra o bir işlem defteri 1 veya 2 cilt halinde Denizciler kahvesinin üstündeki halka açık bölüme gelirdi
3- Bir masa etrafında 3-5 iskembleye geçer oturur..sayfaları çevirir bakardın...
-öyle kalabalık değil çoğu zaman ben ve arkadaşım olurdu ilk takas takibi yapan (ky lerden olabilir arkadaşım belkide)
büyük senetler zor olurdu ama o zamanlar gorbon ışıl ve şimdide işlem gördüğü için ismini veremeyeceğim bir kaç şirketinkileri not alırdık ( notebook ı phone nerde bildiğin not defterine)
not:ben açıkcası başkasını izlemem o zamanda izlemezdim ama hevesli bir arkadaş vardı onun için gider not alır yardımcı olurdum işi erken bitsin diye.
not:gorbon ışıl fi tarihinde işlem gören halka açık bir şirket idi.Artık yok.senet seçerken çok dikkat ediniz.
(Tahtasında işlem yapan eski borsacılar varsa özelden yazabilirler.)
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri