Originally Posted by rosense apexe dediğiniz kamaya benzeyen çizgilerin paraleli mi oluyor ? Ucgenin sivri ucu
Originally Posted by SEL Ucgenin sivri ucu Daha sonraki aşamada kırılan yön kadar paraleline gitme ihtimali var san ki
Bu karadelik kamular boncuk mu bulmuş da 20 yılın haftalık barını dikiyorlar ?
Memento mori
Tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalanmış diyorlar
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalanmış diyorlar kimse fena şey ediyorlar... deliği shortlayıp şey edilmek.. alkış
Originally Posted by *Bozkurt Tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalanmış diyorlar @*Bozkurt hangi tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalamışlar, bütün rakamları önünüze sereyim, ne kadar doğru olduğunu beraber görelim!
Originally Posted by berkimcans @*Bozkurt hangi tahtada büyük ölçekli açıkcı yakalamışlar, bütün rakamları önünüze sereyim, ne kadar doğru olduğunu beraber görelim! Vakıf ve halkb bi göndersene abi bakalım
Originally Posted by *Bozkurt Vakıf ve halkb bi göndersene abi bakalım Bugün ki gerçekleşen açığa satışları kapandıktan sonra görebiliriz, Taşınan Açık verileri ise elimizde, akşam 2 tahta üzerinde çalışma yapıp paylaşırım ama bugüne kadar VAKBN da yüklü açıkcı göremedim,
Forum Rules
Yer İmleri