Birisi de mevduat oranı paylaşsa keşke..Usd oranları düştü diyorlar doğru mu?
Birisi de mevduat oranı paylaşsa keşke..Usd oranları düştü diyorlar doğru mu?
Turizm uzaktan hoş geliyor ama aynı zamanda da pis bir sektör.
Müşterileri ırklarına, ülkelerine göre seçerseniz biraz daha çekilir bir hale gelebilir. Sizin mesajınızdan da bu anlaşılıyor zaten.
Ne olursan ol gel kafasına girerseniz Suriler, Pakiler, bizim kekolar falan mekanı işgal ederler ortalığı b*k götürür.
Rezervasyon isteyen Türkleri kabul etmeyince bu sefer kendinin keko olmadığını düşünenler sizi çarmıha gererler sosyal medyada. Ya da türlü aksiyonlarla yurtdışından falan alırlar rezervasyonlarını yabancıymış gibi gelirler
Bunlar internette sürekli okuduğum aksiyonlar. Olaylara mekan sahibi ve turist penceresinden ayrı ayrı bakınca nasıl da değişiyormuş işler.
Ben güneyde kafe açıp İngiliz gelsin diye bekleyeceğime gittim İngiltere'den hisse aldım temettüler sterlin cinsinden yatıyor. Daha iyi değil mi?
ytd
kasko fiyatları çıldırmış olmalı araba fiyatına kasko mu olur yav
Batık ayıyım poz açacak halim yok
https://twitter.com/fatihaltayli/sta...JYGRCSRAI5tnqw
“
Abi domates ithal değil. Bunu sıkan işçi Alman değil Türk, belki tenekesi ithal. Bilmiyorum. Bu sadece salça. Sebzede durum farklı değil. Geçen sene 3 liraya aldığım domates 20 TL. Biber 6-7 liraydı 35 TL. Eti hiç sorma. Geçen seneye kadar yılda bir kez fiyat ayarlaması yapardık. Şimdi haftada bir yapsak yetmeyecek.”
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri