Derken başkanım?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derken başkanım?
Hocam yorumlarinizdan inanın hiç bir şey anlamadım.daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim.yorumlar değerlidir.
kuzeys dostum şimdiye kadar yazdığın paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim.
hisseyi geç fark edip şimdiye kadar kazanmayanlar olabilir bu kimsenin sorunu değil ben 2,50 de fark ettim 2,00 lerde fark edemediğim için kendime kızdım bir başkası 3,50 lerde fark etti bir diğeri 4,00 lerden sonra.
sonuç olarak maksimum alış fiyatı 4,55 lere kadar çıkan bir hisse yani şuan en fazla %7 lerde zararda olan arkadaşlar vardır ki kimse şimdiye kadar 4,55 maliyetim var demedi ben uzun zamandır takip etmeme rağmen 4,50 den tekrar hisse aldığımı yazmıştım aha da bende zarardayım ama kazandıklarım yanında bu zarar canımı yakmaz ki bunu zarar olarak görmüyorum tekrar toparlayacaktır.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Öncelikle benim gibi alttan alanlar iyi bilir ki hisse 2.x lerden buralara kadar geldi ve o zamanlar burada yazan 4-5 arkadaş vardı desem yeridir bunlardan biri de ayrıldığını bugün öğrendiğimiz sayın kuzeys yeni almış aldığınız araç hayırlı olsun şahsım adına hala hissedeyim bu hafta itibari ile düşen işlem hacmi euro artışı beni de tedirgin etmiyor değil şimdi keşke 4.50 lerden satsaydım diyorum nasip daha öncede yazdığım gibi alttan alan arkadaşlar rahat yukardan alanlar stresli oluyor Allah yardımcımız olsun arkadaşlar, 2 sene zararın stresini yaşadım zararda olanları o yüzden anlıyabiliyorum. Umarım hacimli bir şekilde yükseliş başlar ne diyelim hayırlısı. Ytd.
Dostum rica ederim.
Dediğim gibi ben sattığımı zaten zirvede söyledim. Yine satan satar...Bende 4,30-4,40 arası verdim malları. Ama söylememek gerekirmiş. Kan emiciler hemen pozisyon alıyor malesef.
Öte yandan kapasite artışı haberi çok yakın.
2.çeyrek gelince yine hep beraber yorumlayacağız.
Ben bu aileyi bırakmam. İnşallah her zaman beraberiz. Allah sağlık versin yeter ki.
Sevgiler..
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Sayin kuzey öncelikle araciniz hayırlı olsun. Bende 2.6 dan katıldım çok yazmasam da sizin görüşlerinize önem verdim. 5.9 dan yatas alıp 10.5 lerde çıkmıştım kelebeğe geldim oradan varolsun kelebek hiç üzmedi. Yatas olma yolunda ilerliyor. Siz daha iyi bilirsiniz Ama kendi şahsi düşüncem en azından 2. Çeyreği bekleseydiniz. Kayıp oldu bizim için. En kısa zamanda sizi tekrar burada görmek isteriz ☺
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri