Bunların ben anasını avradını yedi sülalesini düzeyim diyen yüzlerce yatırımcı var şu piyasada neden eksi bir mantıklı sebep yok bu insanlara hak vermemek mümkün mü ?
2,çeyrek açıkladığında 5,80 civarlarında olması lazım beni dökmüştü zaten spekalatör yukarı yönlü hareket yapmamıştı 2 gün sonra kısa vadeli rallisini yapıp 7, üzerini görmüştü neyse bu kadar ayrıntı yeter bence 6,00 altına düşüş yaşamayacağını düşünüyorum. Ayrıca 6 altına düşüş yaşarsa spekalatör de art niyet vardır fakat şuan POLHO normal düzeltmede sıkıntı yok.
Kartal 2.60 da aynı şeyleri yazdın.yok sepet yok mepet 2.80 maliyetim oldugunu söylemistim hangi sepetin beni geçti.hisseye düzmek alışkanlık olmuş bal gibi uçtu senin aldığın fiyat beni ilgilendirmez.
Cevremde üstad demeye başladılareeee mart sonu 2.48 agustos 7.30 sen çok yaşa polho
![]()
1400 endekste 50 cente almışım 3300 endekste 35 cent nasıl iyi bir performans mı ? Bu arada şirket ürünlerine 3-4 kat zam geldi cirosu büyüdü, duran varlığı enflasyon üzerinde değer kazandı. Yönetim kurulu maaşlarını primlerini cebine koydu.Tek kaybeden tasarrufları şirkete güvenip yatıran küçük yatırımcı oldu.
Problem yok oyna spek düzeltme devam bozulma yok adımlarını görebiliyorum.
Yer İmleri