Sayfa 260/993 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Beni bilen bilir. Ekmek için ekmelettini aday göstetklerinde sandığa gitmeyeceğimi yazdım sandığada gitmedim. Pişmanda değilim doğru yaptım.ama birilerinin kk nin uygun aday olmadığını söylemeleride tuhafıma gidiyor. Kk uygun adaylardan biridir. En azından bürokraisiyi biliyor devlete saygılı diploması var. Hukuku referan alıyor. Diğer kişide bunların hiç biri yok. Kk aday olursa oy veririm. Parti programı seçim vaatleri önemli. Mansurda aday olsa desteklerim ekremde olsa desteklerim ama 4. Bi aday ortalığı karıştırabilir. Helede ekmek için ekmelettin gibi bir adam olursa. Emmeyede gömmeyede gelecek adayı koyarlarsa gene oy atmam. Nehi hakediyorsak öyle yönetilmeye devam edelim.
    Aynen ben de bu 3 kişiden hangisi olursa oy veririm. Onlar da hangisi aday olsa ötekiler ona oy verir. Adam belediye başkanı olmuş, elini kolunu bağlıyor hökümet, belediyenin elindeki mülkleri alıp akepeli belediyelere veriyor veya satıyor, belediyeye yapılan bağışlara el koyuyor. En azından elleri rahatlar kendisi başkan olmasa da, mevcut belediye başkanlığını daha olumlu hale getirir, daha çok puan toplar gelecek için...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Erdoğan : Enflasyon yılbaşından sonra hızlı düşecek

Erdoğan : Erdoğan: Önce 40'lı, ardından 30'lu, yıl sonuna doğru 20'li rakamlardaki enflasyonla ülkemizi bu tehdidin gölgesinden çıkarmayı planlıyoruz.

Erdoğan : Yunanistan dengimiz olmadığı gibi muhatabımız da degil

Erdoğan : Toplam milli gelirimizin dünyada ilk 10’a gireceğinden uzak olmadığına inanıyorum .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : 15 Ağustos 2022 tarihinden önceki 2000 TL ve altı icra takipleri gider gösterilerek vergiden düşülerek tasfiye edilecek. Varlık yönetim şirketine devredilmiş alacaklada buna dahildir . Bu düzenleme ile 10 milyon icra dosyası tasfiye olacak , 5.5 milyon vatandaşımız faydalanacak . Kanuni düzenleme ekim ayında ivedilikle yapılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,365
    Galiba bir temizlik olmuş.

Motorine bugün gelen 69 kuruş zamdan sonra yarın da 77 kuruş zam bekleniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,365
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tekrarmı,brent petrolü 95

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    69 kuruşluk zam manidardı ama bu 77 kuruş hangi akla hizmettir anlamadım.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 260/993 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •